Dejligt sommerhus tæt ved fjorden

4
icon
icon
icon
icon

Fjordbjerrevej 5, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3707
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt feriehus med en fredelig beliggenhed på en herlig naturgrund. Fra sommerhuset er der ikke langt til fjorden og den hyggelige lille fjordhavn i Haurvig. Feriehuset er indrettet med plads til 6 personer. I huset er der både spabad og sauna. Perfekt til børnefamilien eller en parferie.

Et sommerhus til hele familien tæt ved fjorden

Det velindrettede og hyggelige sommerhus på 87 m2 har plads til hele familien. Huset emmer af rigtig sommerhusstemning. Her er der plads til afslapning og hygge i smukke, naturskønne omgivelser. Sommerhuset er et dejligt frirum, som er indrettet, så det passer til en større familie. Der er plads til 6 overnattende gæster, fordelt på 3 gode soverum. I stuen er der en dejlig stor sofa og stole, så der er plads til hele familien. Her finder I et smart-TV. Lofter, vægge og gulve er holdt i lyse nuancer, så indretningen er lys og indbydende, og de mange vinduer giver et skønt kig til det omkringliggende landskab udenfor.

Huset har to toiletter. Det største badeværelser er med spabad og sauna. I sommerhuset er der desuden gratis, trådløst internet, så du kan gå på nettet, når det passer dig.

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

Når du holder ferie i et sommerhus, så smelter inde- og udelivet sammen i en skøn symbiose. Måltider nydes ude, når solen skinner, og fuglene kvidrer, og hertil har du en dejlig terrasse, som er delvist overdækket. Terrassen forlænger de lune dage udenfor, da overdækningen holder på varmen. Tænd op i grillen, og nyd en lækker middag med familie og venner og afslut aftenen ved bålstedet, mens børnene tager dagens sidste gyngetur eller leger i sandkassen.

Oplev nærområdets seværdigheder

Tæt på Fjordbjerrevej ligger Abelines Gård, som er en populær turistattraktion. Her kan du og familien opleve, hvordan det var at bo på Klitten i starten af 1900-tallet. Museet rummer også mange børnevenlige seværdigheder. Tager du nogle få kilometer mod nord, kommer du til Hvide Sande, som også har meget at byde på for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 3.100
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...