Dejligt feriehus med fjord-blik – midt imellem hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Tornbjerrevej 2, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3779
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skønt beliggende mellem hav og fjord på Tornbjerrevej 2 i Haurvig finder I dette hyggelige feriehus med plads til 6 personer og familiens firebenede ven. Med udsigt over markerne fra køkkenet og dejligt omkranset af buskads, kan I nyde familieferien og naturen omkring jer og med blot 1000 meter til både hav og fjord, indbyder omgivelserne til gåture, strandliv og aktiviteter.

Gode faciliteter både inde og ude

Dette hyggelige sommerhus har alt, hvad I som familie praktisk har brug for med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og mikroovn. Med internet, radio m/CD og fladskærms-TV er der sørget for underholdningen til rolige stunder eller regnvejrsdage. Brændeovnen midt i stuen giver en behagelig varme samt en helt særlig feriestemning. I kombination med husets varmepumpe vil jeres forbrugsbudget ikke stikke af.

Samlingspunktet i huset er den lyse og venlige stue, og i naturlig forlængelse af stuen kan I gå direkte ud på den store delvist overdækkede og delvist afskærmede terrasse. Her kan slænge jer i en lænestol, mens ungerne leger på plænen i gyngerne og sandkassen, og terrassen er ligeledes ideel til grillaftener og et glas i hånden, mens dagens oplevelser vendes.   

De 3 lyse soverum giver god plads til hele familien. Badeværelset er lækkert med gulvvarme, sauna og spa, og her kan I tilbringe nogle afslappende stunder.  

Midt i den skønne vestjyske natur

Feriehusområdet Haurvig ligger helt fantastisk i den vestjyske natur mellem Nymindegab og Hvide Sande. Det tager ikke lang tid at komme til Søndervig og Ringkøbing mod nord eller Bork og Henne mod syd, hvilket åbner for en palette af oplevelses- og aktivitetsmuligheder i nærområdet; om det er strand, surfing, shopping, vikingemuseum eller natur pur.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3779

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super,und die Lage auch alles super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus Super Ausstattung Wohlfühlen wie zuHause Reicht für 6 Personen völlig aus Kamin Sauna Wirlpool perfekt

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus in leicht abgelegener Lage mit kurzen Wegen zu allen wichtigen Punkten in der Umgebung. Das Haus war sehr gut eingerichtet und ordentlich. Für uns als 4 köpfige Familie perfekt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 3.497
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...