Hyggeligt feriehus med ugeneret beliggenhed og skønne terrasser

3
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 73, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3811
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en ugeneret plet i Haurvig, omgivet af grøn natur og vestjysk hede, ligger dette charmerende feriehus til 6 personer. Huset er hyggeligt indrettet med brændeovn og praktiske faciliteter, og udvendigt finder I flere skønne terrasser med masser af hyggekroge. Her er der lagt op til en afslappende ferie i fredfyldte og naturskønne omgivelser. Til huset er også en udebruser, denne kan benyttes fra april til november.

Charmerende træhus med brændeovn og opvaskemaskine

Det røde træhus på Kr. Madsens Vej 73 oser af charme og er rigtig hyggeligt indrettet med fine møbler, flotte detaljer og med de praktiske faciliteter i orden – huset byder en hurtig og stabil internetforbindelse og i skuret finder i både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Stue og køkken er åbnet op og danner et stort opholdsrum, som med sikkerhed kommer til at sætte rammerne for en masse nye ferieminder. Den knitrende brændeovn sørger for god varme og skøn feriestemning hele året rundt.

Huset har 3 fine soverum og er et super valg til en stille og rolig familieferie midt i den grønne natur.

Ugeneret beliggenhed midt i naturen med flere fine terrasser

Feriehuset har en skøn beliggenhed, ganske ugeneret blandt grantræer, buske og en høj klitbanke. Der er flere skønne terrasser rundt om huset, og masser af siddekroge, så alle gæster kan finde en plads i solen og nyde den friske havluft i fred og ro.

På de varme sommerdage kan I bruge hele dagen i liggestolene, mens børnene leger på grunden eller går på opdagelse blandt træerne, og om aftenen kan I tænde op i grillen og spise en god feriemiddag under åben himmel.

Huset ligger mellem hav og fjord, og der er ikke langt til vandet. Kun 10 minutters gang skiller jer fra det brusende Vesterhav, som året rundt byder på nye, spændende oplevelser. Den hyggelige havneby Hvide Sande ligger blot et par minutters kørsel væk, og her finder I masser af indkøbsmuligheder, spændende forretninger og lækre restauranter. 

Det siger vores gæster om sommerhuset D3811

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Traumhaus mit allem, was das Herz begehrt. Es gibt sogar einen eigenen, liebevoll platzierten Aussichtsplatz mit Abendsonne, auf einem zum Grundstück gehöreden Hügel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhig gelegens Ferienhaus mit zwei schönen Terrassen und Garten rund ums Haus. Die vielbefahrene Straße ist kaum zu hören.Zum Nordsee Strand ist es auch nicht weit. Innen ist alles vorhanden, was man braucht. Der Wohn-Ess-und Küchen Bereich ist sehr geräumig, aber gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer ruhigen Umgebung.
Es ist ein klassisches, einfaches,Dänisches Ferienhaus (hyggelig)
Gut geeignet für zwei Personen!
Für Urlauber die Ruhe lieben!
Ausgangspunkt für Fahrrad-Touren und Wanderung sehr gut!
Wir kommen schon seit 40 Jahren regelmäßig nach Dänemark in den Urlaub!! Immer wieder erholsam und schön

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.388
Renoveret / Byggeår:1994 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...