Familieferie med vildmarksbad og udesauna imellem hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 17, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3854
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra Ringkøbing Fjord ligger dette hyggelige feriehus på stor naturgrund på Kr. Madsens Vej 17 i det naturskønne Haurvig. Her er ikke langt til hverken det fascinerende Vesterhav, hedeområderne eller fjorden. Sommerhuset er renoveret i vinteren 2019/2020.

Hjemligt og hyggeligt sommerhus med brændeovn til 4 personer

Dette praktisk indrettede træferiehus byder jer velkommen til en dejlig ferieoplevelse i den vestjyske natur. Her er et godt opholdsrum med veludrustet køkkenafdeling med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine.

På de køligere dage kan man slappe af i sofaen i den hyggelige stue med det fine lysindfald, måske med en god bog og en kop varm kakao, foran brændeovnen med den knitrende varmende ild.

Huset har 2 gode soverum, hver med en dobbeltseng, samt et godt og praktisk badeværelse. En vaskemaskine i huset hjælper jer, hvis I ikke har fået pakket for meget af det helt rigtige tøj til ferien i det skiftende danske vejr.

Oplev solnedgangen over klitterne fra vildmarksbadet

I udeområdet finder I bl.a. udendørs fiskerenseplads, hvor I kan rense jeres friskfangede fisk under vand, for derefter at gøre dem klar til grillen.

Fra den sydvendte, delvise overdækkede, lukkede – og temmelig store terrasse kan man nyde dagens rytme, først med solopgangen over fjorden mod øst. Dernæst kan man, måske over den veltilberedt grill-middag, nyde solnedgangen og himlens orangerøde skær over klitterne mod vest.

Slut dagen af i vildmarksbadet med en godnat drink og stjernekiggeri, og derefter en tur i den hyggelige udesauna. Det er velvære – og balsam for krop og sjæl.

Naturen her er altid fascinerende og til tider lidt vild, men altid smuk og forfriskende. Fra huset og terrasserne har man udsigt til den storslåede natur.

Oplevelserne ligger lige her

Oplev naturen, fjorden, hedeområderne og klitterne lige her udenfor døren. I bor midt i den skønne natur – og området her er kendetegnet ved gode cykelstier – igennem sommerhusområdet – væk fra vejen og lige bag klitterne.

Er man til aktiv ferie, er en cykeltur til Hvide Sande (7 km) oplagt. Her er flere aktiviteter, bl.a. kabelbane med vandski og surfskole.

Byen er også altid et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøg evt. Fiskeriets hus, Fiskeriauktionen – eller gå rundt på havnen, se på butikker og cafeer – og mærk stemningen her i Danmarks vestligste Fiskeriby.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3854

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Ferienhaus ohne viel Luxus aber alles da was man braucht. Das Bett ist groß und bequem. Der Außenbereich mit dem Badefass ist toll und sonnig☀. Zum Strand läuft man ca. 20 Minuten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gemütliches kleines, gepflegtes Ferienhaus mit zwei großen Terrasse wo man den ganzen Tag über die Sonne genießen kann.Ausstattungsmäßig war alles vorhanden was man braucht. Ein wenig mehr Sichtschutz an der Badetonne Richtung Straße wäre für den einen oder anderen sicherlich wünschenswert, uns jedoch hat es nun nicht gestört.
Wir hatten eine wunderbare ruhige entspannte Zeit in diesem Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus mit schöner Raumaufteilzng und zwei großen Terassen, sodass man immer Sonne hat. Toll sind auch der Holzfußboden im Wohnzimmer, der Kamin und die wirklich sehr bequemen Betten.
Nicht so gut gefallen hat uns, dass die Badetonne draußen vom Weg her sichtbar ist, wenn Leute vorbeigehen, ist man nicht so privat.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...