Hyggeligt og charmerende feriehus i Haurvig

3
icon
icon
icon

Baunebjergvej 14, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3961
5 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Haurvig. Her på Baunebjergvej 14 ligger dette skønne feriehus godt placeret på en flot naturgrund. Med både spa og sauna på badeværelset og gode, læfyldte terrasser, er det moderne indrettede feriehus ideelt til hygge og afslapning for op til fem personer – og jeres firbenede venner er også velkomne.

Flot indrettet og indeholder både spa og sauna

Ankommet til jeres feriedomicil, kan I stille jeres ting ind på et af de 3 værelser og gå på opdagelse i feriehuset. Sommerhuset er senest renoveret i 2024 med et flot og lyst køkken med både opvaskemaskine og mikroovn. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og på den måde kan I stadig være sammen, selvom børnene måske har lagt sig i den store og lækre sofa med deres medbragte iPads. Stuen har også en brændeovn, og I kan nyde dens gyldne skær på de sene aftener.

Det moderne badeværelse er indrettet med lyst inventar, og her er både spa og sauna – mon ikke børnene vil elske en tur i spabadet sidst på aftenen, når de kommer ind udefra gyngen, som tilhører feriehuset.

Udenfor har I alle muligheder for at kunne forlænge de dejlige sommeraftener. Her er både en overdækket terrasse, hvor I kan nyde maden og et godt glas rødvin, men også en åben terrasse, hvor liggestolene kan komme til sin ret, og mor måske trænger til at ligge med en god bog, i mens børnene leger. 

Fantastiske og fredfyldte omgivelser

Haurvig ligger lige imellem Hvide Sande og Bjerregård. Haurvig er kendt for sine flotte naturområder og fantastiske strand. Her har I alle muligheder for at nyde kilometerlange gå/løbe- cykelture langs klitterne.

Nyd nærheden til Hvide Sande, som bl.a. byder på fiskeauktion, shopping og mange gode restauranter til enhver smag. I Kabelparken kan I lære at stå op vandski/Wakeboard.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset D3961

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gemütlich eingerichtetes Ferienhaus. Kleine Küche mit allem was man braucht. Überdachte Terrasse, Terrasse ohne Überdachung, Gartenmöbel incl. Auflagen. Sehr schönes, großes und modernes Badezimmer. Die Schlafräume sind etwas beengt aber ausreichend. Insgesamt absolut empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war für uns perfekt. Wir fühlten uns sehr wohl, auch wegen der liebevollen und guten Einrichtung. Es hat an Nichts gefehlt. Sehr schön waren auch die 3 Terrassen und die Überdachung für nicht so schönes Wetter. Wir würden dieses Haus immer wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus. Uns hat es an nichts gefehlt. Wir haben ein paar sehr erholsame Tage mit unseren Hunden dort verbracht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2024 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (225 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...