Feriehus med spa, sauna, skøn terrasse og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 7, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3985
7 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kr Madsens Vej 7 i Haurvig ligger dette hyggelige sommerhus ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Sommerhuset har plads til 7 feriegæster og 2 hunde, som kan nyde en afslappende ferie i sommerhuset, som både har brændeovn, sauna og spa. I 2021 er der tilbygget en skøn udestue, som fremstår lys og indbydende.

Hyggeligt opholdsrum og stor udestue

Sommerhuset er rigtig hyggeligt indrettet, og de store vinduespartier ved udestuen skaber et fantastisk lysindfald, som gør opholdsrummet lyst og indbydende. Efter en lang dag på stranden kan hele familien samles til en filmaften, mens I får varmen fra brændeovnen, som knitrer i baggrunden. I kan med fordel også benytte jer af den energibesparende varmepumpe.

Den vestvendte udestue er opført i 2021, og her er det oplagt at starte morgenen med en kop kaffe, inden solens stråler for alvor kan mærkes. På en ellers lun sommeraften kan I også nyde et lækkert grillmåltid i udestuen, hvis der skulle komme en lille regnbyge.

Skulle der blive behov for at få vasket tøj i løbet af ferien, så er der også mulighed for det. Sommerhuset har nemlig både vaskemaskine og tørretumbler.

Wellness-afdeling med sauna og spa

Efter en begivenhedsrig dag kan I trække jer tilbage og nyde en afslappende aften i sommerhusets wellness-område. Sommerhusets badeværelse har nemlig både sauna og spa, hvor der er lagt op til afslapning og velvære.

Desuden er der også et gæstetoilet i sommerhuset, så der ikke opstår lang kø om morgenen.

Sommerhusets 7 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser, hvoraf der er dobbeltseng på to af dem. På det sidste værelse er der en køjeseng samt en enkeltseng.

Delvist afskærmet træterrasse

Den delvist afskærmede terrasse har I direkte adgang til fra den hyggelige udestue. På den dejlige terrasse kan I nyde solen og den friske luft om dagen, og om aftenen kan I tænde for grillen og nyde et glas rødvin, mens solen går ned.

Til børnene er der opstillet en gynge, og på sommerhusets plænegrund er der også plads til boldspil.

Ferie ved Ringkøbing Fjord i Haurvig

Haurvig ligger på den sydlige del af landtangen Holmsland Klit mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her finder du et paradis for lystfiskeri, vandreture og cykling i den betagende natur.

Til mindre indkøb finder I en lokal købmand i Bjerregård kun få minutters kørsel væk. Den lille kystby Hvide Sande er med sit brede udvalg af lokale forretninger og lækre restauranter også et besøg værd. Her kan I gå en tur langs slusen og se de små fiskerbåde vende tilbage til havnen efter en tur på havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3985

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes Haus in ruhiger Lage. Haben die Abende am Kamin sehr genossen. Trotz des nicht so schönen Wetters haben wir uns super erholt. Als Frühaufsteher habe ich meinen Kaffee im Wintergarten sehr genossen. Wenn morgens und abends der Fuchs über den Rasen schlich war es auch für unsere Hunde ein Abenteuer und die drei beobachteten sich jedes mal genau ( wobei die Hunde selbstverständlich im Haus waren)

Keine Vorschläge : wir haben uns sehr wohl gefühlt, das Haus ist sehr gemütlich und geschmackvoll eingerichtet.
Sehr niedlich war auch der Fuchs der morgens und abends am Haus vorbei schlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt am Ende des Weges. Es ist ein wunderschönes Grundstück und hier ist es herrlich ruhig. Bessere Erholung geht nicht mehr. Das Haus bietet alles was man sich eigentlich in einem Ferienhaus wünscht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr ruhig und ist gut ausgestattet. Wir haben schon wieder gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...