Lækkert feriehus i Haurvig tæt på fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 41, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1057
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne område ved Haurvig ligger dette lyse og indbydende sommerhus til 8 personer og 2 hunde. Det lækre feriehus som indbyder med både spa og sauna ligger på en stor ugeneret naturgrund ikke langt fra Ringkøbing fjord. Her er der rig mulighed for en vellykket ferie med hele familien hvor i kan nyde den vestjyske rå natur hel tæt på.

Lys og venlig indretning med gode praktiske faciliteter

Sovepladserne er fordelt på 4 fine lyse soverum, alle med dobbeltsenge. Fra køkkenet er der tilgang til den hyggelige hems, som er perfekt til de større børn. Her kan de bl.a. spille på playstation uden at blive forstyrret af de voksne.

Stue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden, og de store vinduer inviterer ikke kun solens lys, men også den grønne natur indenfor. Brændeovnens knitren gør de mørke efterårsaftener og frostklare vinterdage på sofaen endnu hyggeligere, og rundt om spisebordet kan I samles til mange gode måltider og skønne familiestunder.

Sommerhuset er desuden udstyret med mange gode praktiske faciliteter, som gør ferien ekstra ukompliceret. I køkkenet finder I en opvaskemaskine, og derudover har ferieboligen både en vaskemaskine og en tørretumbler i den store bryggers. Den energivenlige varmepumpe er både en god hjælp til strømafregningen og et ekstra plus for miljøet.

Selvforkælelse med spa og sauna

Feriehuset på Laust Digesvej 41 er udstyret med 2 flotte lyse badeværelser. Fra det ene badeværelse er der indgang til husets sauna, hvor I kan varme jer på de kolde vinterdage eller tanke nye kræfter efter en herlig feriedag ude i den friske luft. Derudover kan I nyde godt af lidt ekstra selvforkælelse i det lækre 2 personers spabad.

Fra stuen er der udgang til den store dejlige terrasse, som er omgivet af natur samt træer og buske, der giver jer både læ, privatliv og ikke mindst en god udsigt fra liggestolene – her kan I virkelig nyde den friske luft og skønne natur i fulde drag.

På den 1.200 kvadratmeter store sommerhusgrund finder I desuden et redskabsrum og mulighed for opladning af elbil fra ladeboks, med type 2 ladestik og med mulig effekt, på op til 11kw.

Det siger vores gæster om sommerhuset DD1057

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr stylisches und super eingerichtetes Ferienhaus. Die großen Fenster bringen viel Licht ins Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut geschnitten, ist "hyggelig" und in tadellosem Zustand. Die Küche ist wahrlich komplett ausgestattet. Die Sauna funktioniert bestens, weil eine niedrigere Holzdecke (keine Sorge: nicht zu niedrig) eingezogen ist und die Wärme nicht nach oben verpufft. Die Lage des Hauses nahe am Fjord und nicht weit von der Nordsee und am Ende der sowieso ruhigen Siedlung ist ideal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist alles vorhanden. Mir hat an der Ausstattung nichts gefehlt. Haus ist gut geschnitten. Wir waren mit 7 Personen da und es war nicht zu eng. Der kleine Vorraum ist ausreichend groß und praktisch.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:99 / 1.203
Renoveret / Byggeår:2019 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...