Dejligt feriehus på Mettes Bjerg i Årgab

3.5
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 3A, Årgab

- Sommerhusnr.: E4122
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og velholdt feriehus med god beliggenhed venter jer her på Mettes Bjerg 3A i Årgab. Det er placeret på en delvis afskærmet grund med kun 250 meter til Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand. Her er plads til op til 5 feriegæster, som kan nyde en afslappende ferie i skønne omgivelser. Destination Årgab er, når ferie i Danmark er bedst, en skøn tange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, tæt på Hvide Sande.

Et hyggeligt feriehus til 5 personer

Dette charmerende og hyggelige feriehus har 5 sovepladser fordelt på 3 soveværelser. De 2 af værelserne har hver en dobbeltseng, og i det sidste værelse er der en enkeltseng. Køkkenet er placeret midt i sommerhuset og her er der, udover en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 52 L.

I badeværelset er der gulvvarme og en bruseniche. Og herfra er der adgang til sommerhusets sauna, som er perfekt efter en god gåtur langs vandet.

Stuen er hyggeligt indrettet, der er en brændeovn, et fladskærms-TV, DVD, radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet. Her er både danske tv-kanaler og chromecast, så I kan afholde en hyggelig filmaften.

Et af sommerhusets absolutte highlights er den hyggelige, nordvendte udestue, som er bygget i 2021. Her kan I nyde en regnfuld aften med et spil kort, inden sengen kalder.

Feriehus med gode terrasser

Der er flere gode terrasser til dette sommerhus. Mod nord er der den hyggelige udestue, mod øst er terrassen godt afskærmet mod vestenvinden, og mod syd er der en afskærmet terrasse, som også er delvist overdækket. Her kan I afslutte en oplevelsesrig feriedag på god manér med et lækkert grillmåltid.

Feriehuset ligger meget tæt på Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger også kun få hundrede meter fra feriehuset. Der er et Surfcenter og en yderst børnevenlig badestrand ca. 600 meter fra sommerhuset. Hvide Sande tilbyder shopping, restauranter og lystfiskeri kun få kilometer mod nord.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4122

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war in einem guten Zustand. Es war alles vorhanden. Für mehr als zwei bis drei Personen könnte es jedoch eng werden. Die Küchenausstattung war sehr gut.auch die Möglichkeiten zum draußen Sitzen sind hervorragend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes kleines Ferienhaus für 3-4 Leute. Bestens ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes komplett ausgestattetes Ferienhaus in Strandnähe und zentral zu Hvide Sande, mit dortigen Einkaufsmöglichkeiten und Restaurants. Der Kaminofen wärmt zuverlässig in der kühlen und kalten Jahreszeit und es ist dann im gesamten Haus gemütlich,

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (52 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...