Dejligt feriehus på Mettes Bjerg, Danmark

3.5
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 3A, Årgab

- Sommerhusnr.: E4122
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og velholdt feriehus med god beliggenhed på Mettes Bjerg i Årgab. Det er placeret på en delvis afskærmet grund kun 250 m fra Vesterhavet. Destination Årgab er, når ferie i Danmark er bedst, en skøn tange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, tæt på Hvide Sande.

Et hyggeligt feriehus

Dette charmerende og hyggelige feriehus har 5 sovepladser, der er 3 soveværelser, hvor 2 af værelserne hver har en dobbeltseng og i det sidste værelse er der en enkeltseng. Køkkenet er placeret midt i huset. Og her er der, udover en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 52 L. I badeværelset er der gulvvarme og en bruseniche. Og herfra er der adgang til husets sauna. Stuen er hyggeligt indrettet, der er en brændeovn, et fladskærms-TV, DVD, radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet.

Feriehus med gode terrasser

Der er flere terrasser til dette sommerhus. Mod nord er der en helt lukket terrasse, mod øst er terrassen godt afskærmet mod vestenvinden, og mod syd er der en afskærmet terrasse, som også er delvist overdækket. Huset ligger meget tæt på Vesterhavet. Og Ringkøbing Fjord ligger også kun få hundrede meter fra feriehuset. Der er et Surfcenter og en yderst børnevenlig badestrand ca. 600 m fra huset. Hvide Sande tilbyder shopping, restauranter og lystfiskeri kun få km mod nord.

Fra 2021 byder huset også på en herlig lukket udestue.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4122

D.
sagde , Danmark

Et dejligt sommerhus med alt det tilbehør der skal være, både i køkkernet, som var veludstyret og det samme gjaldt for havemøblerne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (52 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...