Sommerhus med spabad og sauna kun 200 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 10, Årgab

- Sommerhusnr.: E4165
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste familieferie tilbringes tæt på Vesterhavet, så er sommerhuset på Mettes Bjerg 10 den perfekte feriedestination for jer. Sommerhuset, der er renoveret i 2020, har en skøn beliggenhed kun 200 meter fra stranden. I sommerhuset står både en sauna og et lækkert spabad klar til jer, så I kan få ekstra afslapning på ferien. Op til 6 personer kan nyde en skøn ferie i dette sommerhus.

Hyggelig indretning – badeværelse med wellnessafdeling

Sommerhuset på Mettes Bjerg 10 i Årgab er et hyggeligt et af slagsen. Den gode indretning med komfortable møbler og det skønne lysindfald giver en fantastisk og indbydende atmosfære, som I med garanti vil føle jer godt tilpas i med det samme.

I sommerhuset er der lagt op til mange hyggelige feriestunder for hele familien, og det store opholdsrum er det perfekte sted at samles. Sæt jer til rette i sofaen eller lænestolen og se en god film sammen i tv’et, eller saml jer omkring spisebordet til lækre måltider og sjove brætspil. Tænd op i brændeovnen, og skru op for hyggen og varmen.

Det praktiske husholdningsarbejde skal I ikke spilde jeres dyrebare ferietid på. Derfor har i både opvaskemaskine og vaskemaskine og til rådighed, der klarer arbejdet for jer. En energibesparende varmepumpe sørger for, at I har et godt indeklima i sommerhuset under ferien.

Det helt store højdepunkt i sommerhuset er uden tvivl wellnessafdelingen, som I finder på badeværelset. Her kan I forkæle jer selv med en tur i spabadet, hvor der er garanti for masser af afslapning i det varme boblebad. Efterfølgende kan I hoppe en tur i saunaen for at blive tørre igen.

To skønne terrasser med god udsigt – gyngestativ og sandkasse til børnene

Sommerhuset ligger i skønne Ågab, der har en helt fantastisk natur fyldt med klitter, og I kan nyde en god udsigt over det flotte område fra sommerhusets to terrasser.

På sommerhusets østside har I en mindre terrasse, hvor I kan sætte jer med dagens første kop kaffe og se solopgangen, mens resten af huset stadig sover. Fra denne terrasse kan I også holde øje med børnene, mens de gynger og leger i sandkassen.

En delvist overdækket terrasse finder I på sommerhusets vest- og sydside. Her er der masser af plads til liggestole og havemøbler, så I rigtig kan nyde de solrige dage udendørs. Slut dagene af på ægte sommerhusmanér med en god middag på grillen.

Fra terrasserne kan I høre lyden af brændingen – stranden og Vesterhavet ligger nemlig kun 200 meter fra sommerhuset. Gåturen hertil vil ikke tage jer mange minutter.

Tag en smuttur til Hvide Sande

Sommerhuset ligger i Årgab, ikke langt fra den hyggelige fiskerby Hvide Sande – en by, der helt sikkert er et besøg værd. I Hvide Sande kan I besøge den hyggelige havn, der er fuld af liv, hvor I blandt andet kan se de mange både, der ligger til lands.

I Hvide Sande kan I også få dagen til at gå med at shoppe i byens mange hyggelige butikker. Når sulten banker på, kan I besøge en af de skønne spisesteder, der er i byen. Indkøbene kan I klare i byens supermarkeder. 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4165

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes, kleines Haus. Standard Bauweise in der ich häufiger war. Schöne Aufteilung. Sehr gutes Mediasystem mit DVD-Player (kein Blueray). Sofa und Betten Bequem. Bad ist etwas älter aber vollkommen OK. Mit Klimaanlage, die ich aber nicht gebraucht habe.
Für mich hat das Haus einfach wieder das perfekte Dänemark Feeling gegeben. Würde ich jederzeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches wohnliches Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, ruhig gelegen, ideal für zwei Personen, mit zwei Kindern groß genug. Kurzer Weg zum Strand. Es hat uns sehr geut gefallen. Die Küche ist für unsere Bedürfnisse wirklich sehr gut ausgestattet. Brennofen, Wärmepumpe und Sauna haben sehr gut funktioniert. Wir kommen wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.295
Renoveret / Byggeår:2020 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...