Kvalitetshus i Årgab med varmepumpe og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Granvej 30, Årgab

- Sommerhusnr.: E4211
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et flot hus i Årgab med god plads og gode faciliteter som varmepumpe og en dejlig lukket terrasse. Huset ligger tæt på Vesterhavet og den skønne hvide sandstrand. Hvide Sande er kun 5 minutter væk i bil. Det er tilladt at medbringe hund.

Et lækkert kvalitetshus i Årgab tæt på Vesterhavet

Et flot feriehus beliggende i Årgab, bygget i en spændende og minimalistisk arkitektur. Huset er rummeligt, der er 3 værelser, 2 badeværelser og en entre mod øst. Køkken og stue er placeret med store vinduespartier mod vest og der er loft til kip. Der er rengøringsvenlige klinkegulve i opholdsrummene og der er gulvvarme. Huset indeholder alle de moderne bekvemmeligheder man forventer i dag, sammenholdt med en skøn beliggenhed.

Et godt isoleret og energibesparende feriehus

I dette hus kan man nyde komfort året rundt, uden at det er dyrt at opvarme. Gulvvarmen sørger for en opvarmning til en yderst rimelig pris og sammen med den gode isolering betyder dette et skønt indeklima. Fra stuen er der en skøn udsigt over klitlandskabet mod vest. Nyd den flotte brændeovn efter en lang travetur langs Vesterhavet, det giver fred og ro i sjæl og krop og det er ægte kvalitetsferie på Holmsland Klit.

En god lukket terrasse, som børn og voksne og familiens hund vil nyde

Mod vest er der en skøn lukket terrasse, som er ideel for familier med børn og hund. Fra terrassen kan havets brusen og den skønne friske duft tydeligt høres og fornemmes. Udover den skønne strand ved Vesterhavet er der heller ikke langt til Surfcentret ved Ringkøbing Fjord. Her er der også en særdeles børnevenlig strand, som er perfekt, hvis man har mindre børn med.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.383
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...