Skønt sommerhus ved Årgab Strand med dampkabine

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 246B, Årgab

- Sommerhusnr.: E4219
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt sommerhus i høj kvalitet med attraktiv beliggenhed tæt på Årgab Strand. Huset er omgivet af fine terrasser hvoraf en er delvis overdækket. Sommerhuset tilbyder også en lækker wellnessafdeling med både dampkabine, spabad og sauna.

Lige ved stranden i Årgab

Kun et par minutters gang fra lækker sandstrand og ca. 4 kilometer syd for Hvide Sande ligger dette flotte kvalitetssommerhus. Her er rammerne lagt for en skøn ferie, både inde og ude. Nyd den smukke natur, stranden og vandet. Gå langs stranden til Hvide Sande. Her kan du nyde en kop kaffe med udsigt til havnen og gå på opdagelse i byens forretninger. Når du kommer hjem efter en lang dag med masser af frisk luft, kan du slappe af i den kombinerede spa og dampkabine.

Smagfuld indretning

Et sommerhus bygget i kvalitetsmaterialer og med smagfuld indretning er, hvad du får, når du bor i dette skønne sommerhus. Her er plads til 6 personer i de 3 gode soveværelser, som alle er udstyret med boksmadrasser og har trægulve. Stort flot wellnessbadeværelse, med sauna, boblebad og dampkabine, samt ekstra badeværelse med brus. Veludstyret køkken, med alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse med den flotte stue. Slap af og nyd den knitrende ild i brændeovnen eller hyg dig med familie eller venner i spisekrogen med en god middag. På den overdækkede terrasse er scenen sat til en god aften i hyggeligt selskab, med grillen tændt og rødvin i glasset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.000
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...