Hus på naturgrund med sydvendt terrasse og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 26, Årgab

- Sommerhusnr.: E4271
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Hus på naturgrund i Årgab med en god sydvendt terrasse. Vesterhavet ligger tæt på huset og Hvide Sande er 5 min. væk i bil. Der er 3 soveværelser, et stort badeværelse med spa og sauna og et gæstetoilet i huset. I den sydvendte stue er der et stort skønt vinduesparti, så den smukke udsigt kan nydes.

Et feriehus på en naturgrund i Årgab med en sydvendt terrasse

I dette feriehus i Årgab er der rig lejlighed til at komme rigtig på ferie, væk fra hverdagens stress og jag. Her er der en vidunderlig frisk hav duft og fra den sydvendte terrasse høres bruset fra Vesterhavet. Der er loft til kip i de fleste rum, hvilket giver en dejlig atmosfære i huset. Den flotte brændeovn skaber både hygge og varme og er særdeles velegnet efter en lang travetur langs vandet, eller efter en tur med fiskestangen.

Huset er veludstyret og har både sauna, spa og gratis internet

Både børn og voksne vil sætte pris på faciliteterne i dette feriehus, hvis vejret ikke er det bedste. Hygge i spa og sauna er altid et hit, ligesom internettet også er populært, selvom man er på ferie. Hvide Sande er tæt på huset og mange glæder sig til at komme tilbage og nyde byens udvalg af butikker og restauranter. Har man lyst til at prøve kræfter med Wind eller Kite Surfing, er det nærtliggende Surfcenter et rigtigt godt sted, både for nybegyndere og for øvede.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4271

D.
sagde , Danmark

Feriehuset lå i meget kort afstand af en smuk strand, og i et område uden stor trafik.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.600
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...