Skønt sommerhus på Mettes Bjerg – 200 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 26, Årgab

- Sommerhusnr.: E4271
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en naturgrund i Årgab ligger der et sommerhus på Mettes Bjerg 26 med en skøn sydvendt terrasse. Vesterhavet ligger lige rundt om hjørnet blot 200 meter væk, og derudover ligger Hvide Sande cirka 5 minutter væk i bil. Her kan I nyde ferien 6 personer sammen med lidt ekstra wellness i form af spa og sauna.

Veludstyret sommerhus med sauna og spabad

Alle medlemmer af familie vil sætte pris på de gode faciliteter, der er i sommerhus. Her er der nemlig, i tilfælde af dårligt vejr, mulighed for at kunne benytte spabadet og saunaen, hvor I kan nyde lidt ekstra feriehygge. Desuden er der også et gæstetoilet, og begge rum er med gulvvarme.

I sommerhuset er der et stort køkkenalrum, som byder til samling af hele familien. Her kan alle være, hvad enten man laver et lækkert måltid, klarer dagens opvask, spiller brætspil ved køkkenbordet eller ser en god film på fjernsynet. Derudover er er der 3 gode og komfortable soveværelser. 2 værelser med dobbeltsenge og et værelse med 2 enkeltsenge.

Sydvendt terrasse på smuk naturgrund

Sommerhuset på Mettes Bjerg 26 har en rigtig god beliggenhed. Her er der nemlig blot 200 meter til Vesterhavet med de smukke hvide sandstrande og det dejlige hav. På den sydvendte terrasse kan I nyde den friske havduft og den smukke natur, der omgiver sommerhuset.

På terrassen er der mulighed for at afholde en hyggelig grillaften med hele familien, som I kan nyde i havemøblerne. Desuden er der også et gyngestativ til at underholde de mindste feriegæster, mens I kan slappe helt af i liggestolene.

Tæt på Hvide Sande med de mange vandsportsaktiviteter

Havnebyen Hvide Sande ligger blot 3 kilometer fra sommerhuset, og det er derfor oplagt at gå ind til byen eller hoppe på cyklen. Her er der masser gode butikker og restauranter, som helt sikkert er et besøg værd.

Derudover ligger Westwind surfcenter tæt på sommerhuset, så har I lyst til at prøve kræfter med wind surfing eller kite surfing, er dette en mulighed for både nybegyndere og øvede. Desuden er der en kabelpark i Hvide Sande, hvor I også kan forsøge jer med vandski. For de fiskeriinteresserede er der også gode forhold for fiskeri i Hvide Sande efter f.eks. sild.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4271

DE
D.
sagde , Deutschland

Grosses, helles Ferienhaus mit viel Fensterfläche, dass sehr Strandnah liegt. Moderne Ausstattung inclusive Whirlpool und Sauna.
Sehr gute, moderne offene Küche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für einen kurzen Familienurlaub in Ordnung. Das Haus benötigt jedoch mal wieder ein bisschen Liebe und Zuneigung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine sehr schöne Woche in diesem Haus verbracht. Die Sonne hat es sehr gut mit uns gemeint, aber man fand immer eine geschützte Ecke im Schatten durch die Größe der Terasse. Das Haus ist großzügig geschnitten und sehr hell.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.600
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...