Dejligt feriehus i roligt område 150m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandkrogvejen 36, Årgab

- Sommerhusnr.: E4295
7 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og velholdte murstenshus med stråtag findes på Strandkrogvejen i Årgab. Sommerhuset ligger på en dejlig stor naturgrund, tæt på strand og i cykelafstand til Hvide Sande. Her kan op til syv gæster og deres to hunde holde en dejlig ferie i et feriehus, der indbyder til fællesskab og komfort.

Praktik, god plads og hygge

Indretningen i sommerhuset er klassisk med gode møbler og masser af kvalitetsudstyr. En rar atmosfære hvor man hurtigt føler sig hjemme. Her er lyst, et praktisk klinkegulv, som er ideelt for hundeejerne samt en masse vinduer. De mange vinduer inviterer det flotte klitlandskab med helt ind i stuen.

I stuen står den på afslapning, filmhygge eller hyggelige spilleaftner med yatzy, kort eller lign. Tænd op i brændeovnen, der både spreder glæde og varme. Et skønt fællesrum, hvor I kan være samlet – også selvom nogen snakker i sofaen, mens der laves mad i køkkenet. Mellem køkken og stue er der nemlig en halvvæg, der skaber et fint samtalekøkken, hvor der kan tilberedes lækre retter. Retter, der samler hele flokken omkring spisebordet.

Udover det skønne opholdsrum, byder planløsningen på fire værelser, to badeværelser og et stort bryggers/indgangsparti med vaskemaskine og tørretumbler. Alle værelser har gulvtæppe samt indbyggede skabe med masser af opbevaringsplads. To værelser er med dobbeltseng, ét med to enkeltsenge, mens det sidste er indrettet med en enkeltseng. Desuden er badeværelserne er placeret lige ved siden af værelserne. På det store badeværelse har I mulighed for at slappe helt af med sauna og spa – ægte feriefornemmelser, hvor man er helt nede i gear. Mærk varmen efter en lang gåtur ved Vesterhavet, ligesom børnene vil elske at lege i det varme vand.

Strandkrogvejen – attraktiv for børnefamilier

Rundt om huset har I en dejlig terrasse, der er perfekt til solbadning, grillaftner og leg. Her er alt det, man kunne tænke sig for at nyde vejret samt en sandkasse og gynger til fri afbenyttelse. Beliggenheden på Strandkrogvejen, gør det især attraktivt for børnefamilier. Vejen ligger godt og isoleret bag Karen Brands Vej og har derfor ikke trafik eller støj i nærområdet. Derimod er det et dejligt, roligt område med gode stier og flot natur, der kan udforskes på cykel eller til fods. Med kun 150 m til stranden, har I nærmest Vesterhavet brusende bølger i baghaven. Skønne Hvide Sande ligger også kun 2 kilometer væk. Her findes et bredt udvalg af hyggelige caféer, restauranter, mens her også er så hyggeligt at spise en god is og kigge i butikker på havnen. Et sand ferieparadis året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4295

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und strandnah gelegenes Ferienhaus mit allem,was das Herz begehrt. Wir haben uns in den 2 Wochen dort sehr wohl gefühlt,es fehlte uns an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauber, gemütlich, funktional, gute Raumaufteilung, Küche war bestens ausgestattet, Geschirr und Besteck gut ausreichend

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat das Haus sehr gut gefallen.Es wahr bei Ankunft alles sehr sauber. Schön eingerichtet .

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.600
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...