Velholdt feriehus på Strandkrogvejen

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Strandkrogvejen 36, Årgab - Søg på husnr. E4295

Dette dejlige og velholdte murstenshus med stråtag finder du på Strandkrogvejen i Årgab. Sommerhuset ligger på en dejlig stor naturgrund, tæt på strand og havnebyen Hvide Sande. Huset er til 7 personer og 2 hunde og byder på høj kvalitet, god indretning og komfort.

Praktisk indretning med god plads

Indretningen i sommerhus er klassisk med gode møbler og masser af kvalitetsudstyr. Huset har gode praktiske klinker, som er ideelle, hvis I har hund med. De mange vinduer i husets indretning inviterer det flotte klitlandskab indenfor. Udsigten nyder du også godt af, når du sidder på terrassen. Terrassen er delvist afskærmet og perfekt til varme dage i solen eller middage fra grillen. Til huset hører naturligvis gode havemøbler, liggestole og grill. Huset har fire gode soverum, hvoraf de to er med dobbeltsenge og de resterende med enkeltsenge.

Strandkrogvejen – attraktiv for børnefamilier

Sommerhuset ligger på Strandkrogvejen, som er en attraktiv sommerhusstrækning, især for børnefamilier. Vejen ligger godt og isoleret bag Karen Brands Vej og har derfor ikke trafik eller støj i nærområdet. Derimod er det et dejligt, roligt område med gode stier og flot natur, der kan udforskes på cykel eller til fods. Huset ligger desuden bare 150 meter fra stranden, de brusende bølger og hvidt sand. Og Hvide Sande ligger bare 2 kilometer væk. Et sand ferieparadis året rundt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.600
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...