Indbydende sommerhus i Årgab med sauna kun 300m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 317, Årgab

- Sommerhusnr.: E4326
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Blot 300 meter fra det brusende Vesterhav finder I dette indbydende sommerhus på Tingodden 317. I vil straks føle jer godt tilpas i den lyse indretning, som blandt andet råder over sauna, energibesparende varmepumpe samt en brændeovn til de lidt køligere dage. Der er flere skønne siddekroge omkring feriehuset samt en lukket terrasse mod syd.

Indbydende feriehus til 6 personer og 2 hunde – klassisk sommerhusferie ved havet

Det fine sommerhus i Årgab rummer plads til 6 personer og er et oplagt valg til en hyggelig ferie ved Vesterhavet med den lille familie, kæresten eller venneparret. Hundene er desuden også velkomne!

Feriehusets indretning er præget af lyse materialer, højt til loftet og enkelt interiør, som skaber en indbydende atmosfære og lægger op til en klassisk sommerhusferie, hvor samvær og afslapning er i højsædet.

Masser af velvære med brændeovn, varmepumpe og sauna

I opholdsrummet står brændeovnen, der altid spreder hyggelig feriestemning. Med den energibesparende varmepumpe er I desuden altid sikret et behageligt indeklima.

Endnu et feriehighlight finder I på badeværelset, hvor der er adgang til sommerhusets sauna. Her kan I nyde godt af lidt ekstra velvære på ferien.

Nyd den friske luft med skønne siddekroge, lukket terrasse, gynge og sandkasse

Sommerhusets udeareal byder på flere skønne siddekroge både mod øst og mod syd, så I dagen lang kan nyde solens stråler og den friske havluft. Terrassen mod syd er desuden helt lukket, så I uden betænkeligheder kan lufte hundene.

Der er selvfølgelig sørget for gode havemøbler, liggestole og en grill til jer, så I kan nyde udelivet i fulde drag – og gyngestativet og sandkassen bliver et sikkert hit blandt de yngste feriegæster.

Herlig beliggenhed i Årgab – få minutters gang fra stranden og tæt på Hvide Sande

Ferieboligen har en herlig beliggenhed midt i Årgabs summende sommerland – med masser af feriestemning og smukke, lyngklædte klitter, så langt øjet rækker. Stranden ligger kun 300 meter væk fra ferieadressen, og på den anden side ligger Ringkøbing Fjord, som bestemt også byder på flotte naturoplevelser.

Kun få minutters kørsel fra sommerhuset finder I den charmerende havneby Hvide Sande, der har flere indkøbsmuligheder, restauranter og caféer, fine forretninger og lokale bagerier, hvor I kan hente nybagte rundstykker til morgenbordet hver dag. Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...