Feriehus 100m fra Vesterhavet i Årgab

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 131, Årgab

- Sommerhusnr.: E4335
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Nyd Vesterhavets brusen fra den dejlige lukkede og delvis overdækkede terrasse, hvor børnene og hunden kan opholde sig uden at gå på eventyr alene. Direkte ud til klitterne og kun 100 meter fra Vesterhavet.

Det dejlige hus er bygget i en vinkel, så det giver en fantastisk dejlig terrasse, og samtidig også en rigtig god og rummelig indretning. Terrassen er lukket så børnene og hunden kan opholde sig uden opsyn.

Stor stue med god brændeovn

Husets hjerte er den store stue med den dejlige brændeovn. Her kan I nyde udsigten til klitterne og der er direkte udgang til terrassen.

Køkkenet er godt og velindrettet og ligger i åben forbindelse med stuen, så hele familien kan være fælles om madlavningen.

Dejligt badeværelse med Spabad, sauna og gulvvarme

Efter lange spadsereture indbyder spabadet og saunaen til total afslapning. Huset råder over både et dejligt badeværelse med spabad og sauna samt et gæstetoilet hvis I er flere familier eller generationer samlet.

Der er 3 gode soverum i huset samt en rigtig hyggelig hule med TV og hyggemøbler til de små hvor de kan lege og hygge sig i fred.

Populær beliggenhed i Årgab

Huset har en førsteklasses beliggenhed i det skønne og populære Årgab, på en af de bedste grunde direkte ved foden af klitterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4335

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden und haben das Haus nebenan für nächstes Jahr gebucht!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, toll eingerichtetes, typisch dänisches, gemütliches Ferienhaus mit direktem Weg über die Düne. Die überdachte Terrasse bot ein windgeschütztes Plätzchen, der Kaminofen wärmte alle nach dem Spaziergang am Strand wieder auf. Ausreichend Stauraum, ein Esstisch an dem auch 8 Personen Platz finden, eine Garage, es fehlte an nichts. Wir würden das Haus unbedingt empfehlen und auch noch einmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus in wunderbarer Lage. Direkt in den Dünen gelegen war man innerhalb von 5 Minuten am Strand und konnte wunderschön Sonnenauf- und Untergänge genießen. Im Haus selber war alles sauber und gemütlich. Es war nicht das modernste Haus, aber alles war intakt und funktionsfähig.
Wir hatten einen wunderschönen Urlaub.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2015 / 1999

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...