Sommerhus med spa på Tingodden tæt på Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon
Tingodden 169, Årgab - Søg på husnr. E4347

Et godt og rummeligt sommerhus på 155 m2, beliggende på en plænegrund på Tingodden i Årgab, kun 200 m fra Vesterhavet. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, sauna, spa og gratis trådløst internet. Gode terrasser, heraf en delvist afskærmet terrasse mod syd, hvorfra havets brusen høres.

Rummeligt sommerhus

Der er 4 soveværelser i huset, samt 2 hemse. Alle værelser har hver en dobbeltseng, og på den ene hems er der 2 madrasser, og den anden hems er beregnet som legeområde for de mindre børn. Der er 2 værelser i hver ende af huset, hvilket gør huset velegnet for 2 familier. Der er to badeværelser, begge med gulvvarme og en bruseniche. Det store badeværelse har en hjørnespa, en sauna og en vaskemaskine og en tørretumbler. Køkkenet er stort, her er der en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 50 L. Spiseafdelingen ligger i forbindelse med køkkenet, lige midt i huset, hvilket gør køkkenet til husets samlingspunkt. I stuen er der træloft til kip, en brændeovn, et godt fladskærms-TV, en DVD, radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet.

Skønne Årgab

Årgab er en fantastisk feriedestination, tæt på Ringkøbing Fjord og tæt på Vesterhavet, ligesom Hvide Sande er få minutters kørsel væk. Der er to terrasser tilhørende huset, den store lukkede og delvist afskærmede terrasse ligger mod syd og er velegnet det meste af dagen. Mod nord er der en mindre terrasse, mellem huset og udhuset, denne terrasse er velegnet om morgenen og om formiddagen. På husets plænegrund er der både en gynge og en sandkasse til de små.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2008 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (125 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...