Mettes Bjerg 12D ligger direkte ved strand og med smuk udsigt til klitter

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 12 D, Årgab

- Sommerhusnr.: E4351
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Mettes Bjerg 12D møder i et skønt og velholdt sommerhus fra 2004, huset ligger på en af de karakteristiske naturgrunde og har panoramaudsigt ud over området. Sommerhuset er indrettet lyst og åbent, og har bevaret den skønne sommerhusstemning. Som en ekstra bonus er der både et spabad og en sauna på et af badeværelserne, således i kan mærke den luksuriøse feriestemning.

Med Vesterhavet i baghaven og en smuk udsigt til Årgab

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser i den yderste klitrække inden stranden, og I skal derfor kun gå 100 meter før I er på stranden. I dette område kan i uforstyrret lade batterierne op i de smukke naturomgivelser, mens I sidder på terrassen og nyder lyden af Vesterhavet.

Sommerhusets store terrasse giver altid mulighed for at finde en krog med skygge, lå eller masser sol, alt afhængig af hvad du er mest til. Terrasse er delvist afskærmet, således i kan tage sol i solvognen helt uforstyrret. Mod øst kan I finde den helt perfekte krog til morgenkaffen, hvor I kan nyde dagens første solstråler. Til aften kan I tænde op i grillen, og nyde de afslappende atmosfærer og et lækkert måltid.  

Et velholdt og smukt sommerhus med wellnessområde

I dette hus er der plads til 8 personer, så tag dine venner eller familiemedlemmer med på ferie. I sommerhuset finder i 4 soverum som I kan folde jer ud på. 2 af soveværelserne er med dobbeltseng mens de sidste to værelser er med 2 enkeltsenge.

Husets højdepunkt er helt sikkert et af de to badeværelser. Her kan I rigtig koble af, nyde ferie og lade batterierne op igen. Her er der nemlig både et spabad og en sauna. Så sæt jer godt til rette i den varme spa bad, måske med en god bog og et glas vin. Og afslut wellness oplevelsen med en opvarmende oplevelse i saunaen.

Overalt i køkkenalrummet er der åbent til kip, og ovenlysvinduer og store vinduespartier lukker naturen ind i stuen. Slap af i sofaen med en god bog, mens ilden knitrer i brændeovnen og kast af og til et blik ud ad vinduet, hvor naturen er helt tæt på. Alt imens i planlægger dagens aftensmad der enten kan forberedes i husets velfungerende køkken eller fra husets grill.

Opvarmningen er altid et vigtigt element for en god og behagelig ferie. Derfor er huset både udstyret med elvarme og den energibesparende varmepumpe. Derudover kan man i stuen også nyde varmen fra den hyggelige brændeovn.

Mettes Bjerg i Årgab tæt på stranden og tæt på Hvide Sande

Sommerhuset ligger i Årgab ligger blot 100 meter fra stranden. Så hvis I beslutter jer for at gå en lang tur ved stranden, kan i eventuelt følge stranden indtil i når til Hvide Sande. I denne skønne havneby kan I kigge i de mange spændende butikker eller spise frokost på en af restauranterne eller cafeerne.

Hvis I gerne bare vil nyde naturen, kan i også tage en tur til Ringkøbing Fjord. Her foregår mange af områdets vandsportsaktiviteter, som er både underholdende at kigge på og prøve kræfter med selv.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4351

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist wunderschön. Es ist sehr gut ausgestattet und hat eine wunderbare Lage. Ich war dort schon über zehn mal. Es ist schon so etwas wie " nach Hause kommen ".

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Sehr sauber! Schöne Zimmer, sehr gute Betten, gute Aufteilung. Es war alles vorhanden. Direkter Weg über die Düne zum Strand, gut zu laufen. Das Haus liegt sehr geschützt, man hat hier seine Ruhe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfektes Ferienhaus in einer traumhaften Lage. Das Haus mit Garten und der schönen Terrasse ist nicht einsehbar. Ein kurzer Weg über die Düne und man ist direkt am Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 1.631
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (96 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...