Mettes Bjerg 12D ligger direkte ved strand og med smuk udsigt til klitter

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 12 D, Årgab

- Sommerhusnr.: E4351
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Fantastisk dejligt og meget velholdt sommerhus på Mettes Bjerg 12D, med pragtfuld beliggenhed kun et stenkast fra stranden. Fra hus og terrasse er er smuk udsigt til klitter. Smagfuld og lys indretning, store gode soveværelser og 2 flotte badeværelser, samt boblebad og sauna.

Med strand i baghaven og smuk udsigt

Dette velholdte og flotte luksussommerhus har alt hvad man kan ønske sig, og lidt mere til. Beliggenheden i den yderste klitrække inden stranden, er ganske enkelt pragtfuld. Her kan du uforstyrret lade batterierne op i smukke omgivelser, sidde på terrassen og lytte til Vesterhavet, eller gå en tur langs stranden til Hvide Sande. Her er gode restauranter, butikker og ikke mindst en hyggelig og aktiv fiskerihavn, med liv fra morgen til aften.

Mettes Bjerg 12D – et velholdt sommerhus

Kom med venner eller familie, her i huset er der god plads til 8 personer. Her er 2 gode soveværelser med dobbeltsenge og 2 værelser, hver med 2 enkeltsenge. 2 store flotte badeværelser med gulvvarme. Efter en lang dag i den smukke natur kan du nyde en stund i boblebadet eller slappe af i saunaen. Lav et lækkert måltid i det veludstyrede køkken, som bl.a. har opvaskemaskine og stor fryser på 96 liter. Køkkenet står i åben forbindelse med spisestuen og stuen. Overalt i rummet er der åbent til kip, og ovenlysvinduer og store vinduespartier lukker naturen ind i stuen. Slap af i sofaen med en god bog, mens ilden knitrer i brændeovnen og kast af og til et blik ud af vinduet, hvor naturen er helt tæt på.

Stor terrasse

På den store terrasse er der altid mulighed for at finde en god krog til hygge og fællesskab. Mod vest er terrassen afskærmet og mod syd delvist overdækket. Mod øst er der en dejlig lækrog hvor morgenkaffen kan nydes. Tænd op i grillen, eller slap af på liggestolen, her er perfekte rammer for hygge og afslapning i smukke omgivelser.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 1.631
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (96 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...