Kvalitetshus med 3 badeværelser og fjordudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandkrogvejen 38, Årgab

- Sommerhusnr.: E4363
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skønt feriehus i Årgab, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten; hverken på byggematerialer, inventar eller møbler. Derudover har det en god beliggenhed, så du har den smukke natur lige udenfor døren. Perfekt til en familie med børn og hund.

Et kvalitetshus i Årgab med fjordudsigt fra stue og overdækket terrasse

Et lækkert og særdeles indbydende kvalitetshus beliggende på en kuperet klitgrund i Årgab. Herfra har du en skøn udsigt over Ringkøbing Fjord fra både stuen og den skønne overdækkede terrasse mod øst. Derudover er der terrasse hele vejen omkring feriehuset, så der kan altid findes et sted at opholde sig, afhængig af sol og vind. Vesterhavet er kun få minutters gang fra huset og havet kan høres og duftes fra terrassen. Hvide Sande er kun en rask gåtur fra feriehuset eller på de medbragte cykler – her er byens restauranter og seværdigheder altid et besøg værd.

Mange flotte detaljer i feriehuset og skønt med 3 badeværelser

Både køkken- og badinventar er i en udsøgt kvalitet og med et flot materialevalg. Det samme er tilfældet med møbleringen og belysningen i feriehuset. Der er store fladskærms-TV og på et af værelserne er der god mulighed for tilslutning af din egen medbragte spillekonsol, så både børn og voksne kan hygge sig i fred og ro. På et af de 3 badeværelser er der desuden sauna og spa. Et perfekt feriehus for familien med børn og hund, som ønsker sig en ferie i fantastiske omgivelser, både ude og inde.

 

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4363

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr geräumiges und hochwertig ausgestattetes Ferienhaus. Durch die drei Bäder entsteht kein Stress beim Duschen.
Sehr schöner Außenbereich mit diversen Sitzmöglichkeiten und Blick auf Dünen und Fjord. Der Wintergarten ist von großem Vorteil, wir konnten dort bei jedem Wettet frühstücken und essen.
Der Schlafbereich wird von einer massiven Schiebetür vom Wohnbereich abgetrennt. Dsd schafft Ruhe für die, die früher zu Bett gehen.
Das Haus ist absolut empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes und geräumiges Ferienhaus, ausreichend Schrankfläche in allen Schlafzimmern, moderne Einrichtung und tollen Sitzgelegenheiten rund ums Haus. Tolle Lage zum Strand und insbesondere Nähe zum Ort Hvide Sande, sodass jederzeit leicht mit dem Fahrrad erreichbar.
Schöner Wintergarten mit Fjordblick – leider wenig Sonne.
Durch (aufgeschüttete) Wälle geschützte Terassen in alle Himmelsrichtungen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben dieses Haus 1 Woche mit 4 Personen nutzen können. Zusammengefasst waren wir sehr zufrieden. Der Wohn und Kochbereich ist das Highlight des Hauses. Die Schlafzimmer dienen tatsächlich eher dem Schlafen, als dem Aufenthalt. Zum Aufhalten ist das Wohnzimmer mit seiner hochwertigen Ausstattung viel reizvoller.

Leider ist der Whirlpool für zwei ausgewachsene Männer etwas klein, aber trotzdem machbar. Die Fußbodenheizung und die Küche mit ihrer Insel und Steinoberfläche haben uns ebenfalls gut gefallen. Auch die Gerätschaften wie Ofen, Mikrowelle, Abzugshaube oder Induktionskochfeld waren hochwertig, sauber und modern.

Die Küche ist soweit ordentlich mit Zubehör bestückt. All zu ausgefallenes Zubehör sollte aber mitgebracht werden.

Wir können dieses Haus wärmstens empfehlen und planen selbst noch einmal wieder zu kommen.

Hervorzuheben ist der SMS-Service von Esmark. Man bekommt Hinweise und relevante Informationen proaktiv zugesandt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.369
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...