Kvalitetshus med 3 badeværelser og fjordudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandkrogvejen 38, Årgab

- Sommerhusnr.: E4363
7 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skønt feriehus i Årgab, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten; hverken på byggematerialer, inventar eller møbler. Derudover har det en god beliggenhed, så du har den smukke natur lige udenfor døren. Perfekt til en familie med børn og hund.

Et kvalitetshus i Årgab med fjordudsigt fra stue og overdækket terrasse

Et lækkert og særdeles indbydende kvalitetshus beliggende på en kuperet klitgrund i Årgab. Herfra har du en skøn udsigt over Ringkøbing Fjord fra både stuen og den skønne overdækkede terrasse mod øst. Derudover er der terrasse hele vejen omkring feriehuset, så der kan altid findes et sted at opholde sig, afhængig af sol og vind. Vesterhavet er kun få minutters gang fra huset og havet kan høres og duftes fra terrassen. Hvide Sande er kun en rask gåtur fra feriehuset eller på de medbragte cykler – her er byens restauranter og seværdigheder altid et besøg værd.

Mange flotte detaljer i feriehuset og skønt med 3 badeværelser

Både køkken- og badinventar er i en udsøgt kvalitet og med et flot materialevalg. Det samme er tilfældet med møbleringen og belysningen i feriehuset. Der er store fladskærms-TV og på et af værelserne er der god mulighed for tilslutning af din egen medbragte spillekonsol, så både børn og voksne kan hygge sig i fred og ro. På et af de 3 badeværelser er der desuden sauna og spa. Et perfekt feriehus for familien med børn og hund, som ønsker sig en ferie i fantastiske omgivelser, både ude og inde.

 

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.369
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...