Flot feriehus ved Vesterhavet med plads til 2 hunde

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 5, Årgab

- Sommerhusnr.: E4370
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og velholdte feriehus ved Vesterhavet ligger på en flot naturgrund i Årgab og kun 50 meter til nærmeste købmand om sommeren. Huset ligger tæt på stranden og på campingpladsen i Årgab. Et godt valg for dig, der gerne vil have hunden med på ferien uden at gå på kompromis med kvalitet.

Et feriehus med plads til afslapning i gode omgivelser

Det flotte træhus er særdeles velholdt og fremstår lyst og indbydende. De lyse trævægge og lofter skaber sammen med de gode møbler en rigtig god sommerhusstemning.Takket være de store vinduespartier er der et utroligt flot lysindfald i stuen. Her kan I sidde i ly for vestenvinden og nyde den flotte udsigt.

I de kolde måneder er de magelige stole en yndet plads i huset, mens brændeovnen varmer huset op. Her kan I trække stikket ud, nyde duftene, naturen og hinanden.

Feriehus ved Vesterhavet med plads til hund

Damark og især vestkysten af Danmark er et perfekt rejsemål for dig, der gerne vil have familiens hund eller hunde med på ferien. Årgab er et naturskønt område med masser af plads og gode stier. Her kan I gå lange ture langs vandet og nyde den friske luft og de åbne vidder. I dette feriehus har du mulighed for at tage op til to hunde med – helt gratis.

Oplevelser for hele familien

Feriehuset ligger i et attraktivt område med mange muligheder for både store og små. En lille køretur fra huset finder i Hvide Sande, der ligger midt på Holmsland Klit. Her kan I året rundt købe friske fisk og opleve livet i et fiskersamfund. Stranden ved Hvide Sande er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste. Her kan I se hvidt sand så langt, øjet rækker. Der er desuden barnevogns- og kørestolsvenlig adgang helt ned til stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4370

DE
D.
sagde , Deutschland

Beim öffnen der Haustür geht der Dänemarkurlaub erst richtig los. Das Haus hat 3 abschließbare Schlafzimmer 2 WC‘s und Duschen. In der Küche hat man alles was man benötigt. Vom Flaschenöffner bis zur Pfanne alles dabei. Man ist schnell am Strand und schnell in der nächsten Stadt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super gemütlich. Es ist ideal für Entspannung einerseits (ruhige nähere Umgebung) und Unternehmungen andererseits (zentral zwischen den HotSpots Blavand oder Sondervig).
Wir waren 4 – 6 Erwachsene und es ist dafür ausreichend groß und gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut ausgestattet, mit 6 Personen kann man hier ganz entspannt Urlaub machen.
Der Weg zum Strand ist mit 5 Minuten gut zu laufen, schneller geht es kaum.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 3.302
Renoveret / Byggeår:2016 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...