Feriehus med lukket terrasse og god beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 515, Årgab

- Sommerhusnr.: E4512
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette velholdte feriehus er helt ideelt til den lille familie eller parret, der ønsker en afslappende ferie i smuk natur og med kort afstand til den populære havneby, Hvide Sande. Indretningen er hyggelig og lettere rustik, så den autentiske feriehusstemning ikke er gået tabt.

Feriehuset og den lukkede terrasse indbyder til afslapning og grillhygge

Feriehuset er enkelt og hyggeligt indrettet, så der her er plads til at få en pause fra hverdagen og bare nyde tiden med hinanden.

Især den hyggelige stue med brændeovnen indbyder til afslapning med en spændende bog, sjove spil eller en god film.

Solskinsdagene kan du nyde på de gode terrasser. Der er en dejlig stor og lukket terrasse, hvor du kan nyde solen både om morgenen og om dagen. Og i vest er der en afskærmet og delvist overdækket terrasse, som er helt perfekt til de hyggelige grillaftener.

Nyd den gode beliggenhed og friske gåture ved stranden

Feriehuset har en dejlig beligghed i et hyggeligt feriehusområde. Herfra er der ikke langt til Hvide Sande, hvor den gode atmosfære og butikkerne på havnen skal opleves.

Derudover er der ikke langt ned til den gode sandstrand, der hele året rundt indbyder til lange gåture langs vandet.

I området er der også en god cykelsti, der forløber gennem hede- og klitlandskabet fra Bjerregård i syd til Hvide Sande og Søndervig i nord. Og ved feriehuset er der plads til cyklerne i garagen.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4512

D.
sagde , Kbh S

Dejligt og hyggeligt, man følte sig velkommen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.367
Renoveret / Byggeår:2017 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...