Feriehus med skøn terrasse på flot naturgrund, 300 m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 98, Årgab

- Sommerhusnr.: E4519
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt feriehus på Tingodden 98 med hyggelig indretning til familien på 5. Her findes også en dejlig lukket terrasse og udsigt til klitterne, så I kan nyde godt af husets smukke beliggenhed på en fredfyldt og lyngklædt naturgrund i Årgab, hvor I er tæt på Vesterhavet og ikke langt fra Hvide Sande.

Praktisk og lys indretning

Feriehuset er praktisk indrettet med kombineret opholds-spisestue med åben køkkenafdeling, hvor I bl.a. finder 80 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine. I annekset er der også et køleskab til jeres rådighed.

I sommerhusets stue kan I holde en hyggelig filmaften med hele familien. Her er både Apple-TV og Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm direkte fra telefonen.

De 5 sovepladser fordeler sig på 3 soverum – et værelse med en dobbeltseng, et værelse med en køjeseng og et med en enkeltseng.

Nyd naturen og solnedgangen fra terrassen

Der er terrasse på 3 sider af huset, så I har rig mulighed for at følge solens døgnrytme og nyde naturen på nærmeste hold. På de nord-østvendte terrasser. kan I nyde morgenmaden, mens I ser solen stå op over Ringkøbing Fjord. Nyd solen fra liggestolene på terrassen mod syd-vest og slut dagen af med en dejlig grillmiddag, mens I ser himlen farves orangerød bag klitterne – med Vesterhavets brusen i baggrunden

Smuk natur i Årgab – oplevelser lige uden for døren

Naturgrunden danner de smukkeste rammer for huset her på Tingodden 98 – og er særlig smuk i august, hvor lyngen blomstrer. Årgab er et meget familievenligt område, hvor I har den flotte natur lige uden for døren. Det altid fascinerende Vesterhav ligger kun 300 meter fra huset – her kan I soppe i vandkanten, bygge store sandslotte og samle sten og muslingeskaller. Ringkøbing Fjord ligger kun få hundrede meter mod øst. Fjorden er med sit rolige vand er mere børnevenligt, hvis I gerne vil lade de små lege i vandet

Ved surfskolen kan I prøve kræfter med forskellige former for vandsport, bl.a. surfing. Tag kaffen med og sid bare og nyd de øvede surfere, der hvert år besøger området.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4519

D.
sagde , Danmark

Et dejligt lille sommerhus med pragtfuld terrasse.

D.
sagde , Danmark

Lille fint sommerhus som har et meget veludstyret køkken. Gode terrasser, kommer gerne igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:58 / 3.310
Renoveret / Byggeår:2008 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...