Topmoderne og luksuriøse 5-stjernet feriehus, kun 150 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 110 C, Årgab

- Sommerhusnr.: E4955
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette spændende og nybyggede træferiehus (2019) ligger for enden af en stik vej – på Karen Brands Vej 110 C i Årgab – og helt ud til det fantastiske klitlandskab, kun 150 meter fra det altid fascinerende Vesterhav og få hundrede meter fra Ringkøbing Fjord. Tæt på surf skolen.

Her er virkelig alle muligheder for en skøn familieferie, ligegyldigt om man er er til hav, fjord, smukt klitlandskab – eller til det aktive liv i Hvide Sande by, som ligger 3 km væk

Nyd naturen indefra og i smagfulde omgivelser

Dette flotte og spændende træferiehus er opført i gode materialer og hyggeligt indrettet, lyst og stilfuldt, i flot skandinavisk stil.

Et praktisk indrettet køkken med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Spiseafdelingen og den hyggelige stue ligger i umiddelbar forlængelse af det åbne køkken. Mod øst er der store vinduespartier, med en storslået udsigt over feriehusområdet og Ringkøbing Fjord. Her får man solopgangen helt ind i rummet.

På de lidt køligere dage – eller efter en lang tur i klitterne, kan man nyde en god bog og en kop kaffe i sofahjørnet, foran den knitrende ild i brændeovnen, mens man nyder naturen indefra.

Her er 2 badeværelser..

Huset er til 6 personer, ideelt til den store familier, eller 2 par, som ønsker at holde ferie sammen. Her er 3 soveværelser, heraf er de 2 med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Her er 2 badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche.

Efter en lang dag ved havet eller i den omkringliggende natur, byder wellness afdelingen med Vildmarksbad og sauna på total afslapning og stort velvære.

Har man ikke lige pakket alt det helt rigtige til ferien her, er her hjælp at hente, eftersom der naturligvis både er vaskemaskine og tørretumbler i huset. En energireducerende varmepumpe finder I selvfølgelig også her.

Nyd solnedgangen over klitterne og Vesterhavets brusen fra terrassen

Der er skønne og store træterrasser hele vejen rundt om huset – og rig mulighed for at finde læ og nyde solen. Afkøling kan du få ved udebruseren, som kan benyttes fra april til november.

Om aftenen kan man nyde en veltilberedt grillmiddag, mens man ser aftensolen farve himlen orangerød over klitterne – med havets brusen og salte duft i baggrunden.

– Det må absolut være balsam for krop og sjæl – og den perfekte afslutning på en skøn feriedag ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4955

D.
sagde , Danmark

Skønt hus, ligger perfekt, dejlig udsigt.

D.
sagde , Danmark

Det var to drømme senge..meget smalle, de kunne være bedre og flereKaren Brandts vej 110 er et fantastisk hus. Smukt enkelt indrettet med en fatastisk udsigt til Ringkøbing fjord og anden række fra Vesterhavet. Lej det og få en super oplevelse.

D.
sagde , Copenhagen

Et dejligt sommerhus – stilfuldt og hyggeligt. Perfekt til et romantisk gateaway eller en tur med et par venner. Den flotteste udsigt. Nemt at bruge udendørs sauna og spa.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 1.252
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...