Skønt 5-stjernet feriehus med udespa og aktivitetsrum, 250 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 313 D, Årgab

- Sommerhusnr.: E4992
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Infrarød sauna
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I det populære feriehusområde Årgab, finder I på Tingodden 313D dette topmoderne feriehus, som er færdigbygget i 2020. Med 175m2 og et lækkert aktivitetsrum, her er god plads og masser af aktivitetsmuligheder til 8 personer. Det er ideelt til den store familie eller 2 familier, der gerne vil nyde ferien sammen.

Lys og smagfuld indretning

Hjertet i huset er det flotte opholdsrum med stue, spiseplads og køkken. – Køkkenafdelingen er veludrustet og har alt, hvad der skal til for at gøre husarbejdet let for jer under ferien. Fra spisepladsen har I et godt view udover sommerhusområdet og det flotte klitlandskab.

Hvis vejret ikke er til udendørsaktiviteter, kan I hygge jer i det store aktivitetsrum, hvor I finder et billardbord og sofahjørne, hvor I kan nyde varm kakao og kortspil foran den knitrende ild i brændeovnen.

Praktisk opdeling med to badeværelser og infrarød sauna

Feriehuset har 4 værelser og 2 badeværelser og kan derfor nemt opdeles i to afdelinger på hver sin side af opholdsrummet.
Badeværelserne er flotte og praktisk indrettede. Det største har, udover en lækker dobbeltbruser, også infrarød sauna, hvor man kan slappe af efter en lang dag i klitterne.

I annekset finder I vaskemaskine, tørretumbler og køle/fryse skab. I huset er der også 2 energibesparende luft til luft varmepumper, som kan holde jer varme på de kolde dage.

Udendørs wellness område med udsigt til klitterne

Tilbring en aften i udespaen – og nyd et godt glas vin med udsigt til stjernerne, med Vesterhavets salte duft og dets brusen i baggrunden. Bagefter kan I få varmen i udesaunaen – det er balsam for krop og sjæl.

I kan nyde de smukke solnedgange over klitterne, imens I hygger jer med den veltilberedte grillmiddag på terrassen. Vil I hellere se himlen farves orangerød fra stranden, ligger denne kun en spadseretur på 250 m væk. Perfekt til en aftentur.

Årgab – midt imellem hav og fjord

Området her på Tingodden i Årgab ligger tæt på Hvide Sande by, hvor en tur på havnen er et ”must”. Her kan I både nyde havnemiljøet med dets kuttere og cafélivet.
Har I lyst til vandsportsaktiviteter, finder I både surfcenter og surfskole i Årgab. Her kan I prøve kræfter med alle aktiviteterne på fjorden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 1.588
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...