Ferielejlighed til 6 personer, centralt i Hvide Sandes havnemiljø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørregade 2, lejlighed 30, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4342
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I en rummelig ferielejlighed til op til 6 personer og eventuelt et par firbenede venner midt i Hvide Sande, er dette måske løsningen for jer. Ferielejligheden er opført i 2023, og ligger centralt – tæt på slusen, havnen og byen. Her er både spa og sauna i ferielejligheden, og samtidig er der kun 1000 meter til sandstrand og Vesterhavet.

Rummelig, lys ferielejlighed med wellness og moderne bekvemmeligheder

Ferielejligheden på 141 m2 er opført i 2023 og indeholder et praktisk indrettet køkken med induktionskomfur og ovn, mikroovn, køleskab og separat fryser på 94 liter, hvor der er plads til opbevaring af lystfiskerens fangst. Ved siden af ligger en dejlig lys og rummelig opholdsstue med spiseplads og hyggelig sofagruppe til afslapning efter en dejlig dag ved vandet og i byen. I hele underetagen er der installeret gulvvarme. En bonus ved dette hus er, at der er gratis varme.

Der er 2 fladskærms-TV i ferielejligheden, så hvis nogle er til sportsprogrammer, og andre til krimi, er der mulighed for begge dele.

Der er 2 badeværelser med gulvvarme, så I behøver ikke at stå i kø til morgenbadet. I kombination med spa og sauna er her et dejligt wellnessområde, hvor I kan rekreere og lade op til næste dags fornøjelser. Er I blevet våde og kolde efter dagens strabadser, kan I benytte ferielejlighedens vaskemaskine og tørretumbler til at sørge for rent tøj til næste dag. De 3 soveværelser til hver 2 personer topper oplevelsen med betingelserne for en god nattesøvn i den friske vesterhavsluft.

Det udendørs ferieliv

Til ferielejligheden på Nørregade 2, lejlighed 30 hører en afskærmet, lukket terrasse mod syd og fjordudsigt. På havemøblerne kan i nyde solen fra morgen til aften. På solvognene kan I slappe af eller læse en god bog, eventuelt under parasollen, hvis solen er for skarp. På grillen kan I tilberede og nyde et lækkert aftenmåltid på terrassen, imens solen går ned i det glitrende hav.

Der er ladestik til el-bil i forbindelse med ferielejligheden.

Imellem hav og fjord

Hvide Sande er en charmerende havneby med et godt udbud af butikker, restauranter og caféer. Den er præget af miljøet omkring havn, værft og sluse samtidig med, at den ligger med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Her er hverken langt til hav, strand eller fornøjelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4342

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gemütliches Ferienhaus.Modern eingerichtet, waren mit allem zufrieden, können das Haus nur weiterempfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, großzügig geschnittenes Haus. Eine sehr große geschlossene Terrasse. Ausreichend Platz für 4 Erwachsene, da nur eine Dusche.
Ein sehr schönes Haus, um entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit guter Raumaufteilung. Unsere Hunde mochten die offene Treppe nicht, aber sie brauchten ja auch nicht nach oben.
Die geschlossene Terrasse ist super.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:141 / 0
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...