Centralt beliggende feriehus med indhegnet grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Fingalvej 3, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4573
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I vil bo midt i Hvide Sande, er Fignalvej 3 en oplagt mulighed for jer. Feriehuset er renoveret i 2024 og har plads til 6 personer og jeres 2 hunde. I dette feriehus er der plads til afslapning i den hyggelig stue foran fjernsynet. I kan også sætte jer udenfor på terrassen og nyde den friske vesterhavsluft, imens hundene løber rundt i haven, som er indhegnet.

Stilfuldt feriehus på indhegnet grund

Det 130 m2 store feriehus, som er renoveret i 2024, indbyder til afslapning og hygge med hele familien. Der er plads til at nyde vejret på feriehusets afskærmet terrasse, hvor I kan ligge og slappe af i liggestolene, imens hundene løber rundt i den indhegnet have. Når sulten begynder at trænge på, kan I grille en lækker middag på feriehusets grill. Efter aftensmaden kan I sætte opvaskemaskinen i gang, imens I kan slappe af på sofaen foran fjernsynet.

Når trætheden begynder at ramme, kan I finde jer til rette i en af de 6 sovepladser, som er fordelt på 3 soverum med henholdsvis en 180*200 seng, 160*200 seng og 2*80*200 senge. Derudover er der 1 badeværelse med gulvvarme samt 1 seperat gæstetoilet. I entréen finder I også en vaskemaskine og tørretumbler.

Centralt beliggende feriehus – mellem hav og fjord

Når I trænger til frisk luft, kan I gå en tur ned til Ringkøbing Fjord, som kun ligger 400 meter væk fra feriehuset. På Ringkøbing Fjord er der mulighed for vandaktiviteter, hvor I b.la. kan prøve kræfter med windsurfing eller Hvide Sande Kapelpark. Derudover er der også mulighed for at gå en lang tur på stranden langs Vesterhavet, som ligger 1000 meter væk fra feriehuset.

Hvis I ikke er til vandsport, kan I tage en tur op i Hvide Sandes hyggelige bymidte. Her kan I kigge i byens butikker eller nyde en is ved en af isbutikkerne. I kan også besøge Hvide Sande Havn, hvor I kan se fiskerbådene komme ind fra Vesterhavet. Når aften nærmere sig, kan I tage mad med hjem fra en af Hvide Sandes restauranter eller nyde en hyggelig middag inde på en af restauranterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4573

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit Garten und Terrasse in einer ruhigen Wohngegend. Wohnzimmer mit offener Küche und Essbereich ist sehr schön gestaltet. Eingangsbereich war super praktisch, wenn man vom Strand mit den Hunden kommt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 684
Renoveret / Byggeår:2024 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...