Flot feriehus med sauna og lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 18, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5071
8 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset med beliggenhed på Anker Eskildsens Vej 18 har en dejlig beliggenhed tæt på både Hvide Sande og Søndervig – de to populære vesthavsbyer, der emmer af hygge og feriestemning. Fra feriehuset kan du nyde den smukke, rolige natur ned mod fjorden.

Nyd feriehuset og dets gode indretning

Feriehuset er dejligt indrettet, så der er plads til hygge og samvær med familien. Midt i feriehuset har du spiseafdelingen, hvor I ikke kun kan samles omkring måltiderne, men også til sjove spilleaftener eller planlægningen af feriens udflugter.

Herfra der er åben forbindelse til køkkenet og den hyggelige stue, hvor der også kan slappes af med en god film eller bog.

Her kan du slappe af i saunaen

I feriehuset har du to dejlige badeværelser. Og på det ene indbyder saunaen til afslapning og selvforkælelse – måske efter en dejlig lang gåtur i den smukke natur og friske luft.

Den lukkede terrasse indbyder til grillhygge

Ved feriehuset har du også en dejlig terrasse, så du kan sidde ude og nyde området. Og da terrassen er sydvendt, kan du på de gode sommerdage nyde mange solskinstimer her.

Terrassen er også lukket af, så hvis du har hunden eller småbørn med, kan de sagtens opholde sig på terrassen uden større opsyn.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5071

D.
sagde , Solbjerg

Lækkert husDejlig udsigt mod øst fjorden mod vest lyngvig fyr

D.
sagde , Horsens

Pænt og velholdt hus. Et lidt større TV var faktiske det eneste vi manglede…… Danmark spillede jo fodbold.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.749
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...