Murstenssommerhus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 66, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5181
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Sommerhuset på Fyrmarken 66, som har plads til 6 personer og 1 hund, står klar til at byde jer velkommen. Her finder I et hyggeligt sommerhus, hvor I kan komme helt ned i gear. I sofaen kan I ligge og høre de knitrende lyde fra brændeovnen, imens I ser en god film. I sommerhusets sauna kan I sætte jer ind og nyde den dejlige varme og ro.

Hyggeligt køkken/alrum med brændeovn

I det hyggelige køkken/alrum er der lagt op til, at I kan samles og nyde ferien. I sofaen kan I sidde sammen og spille spil eller se TV, imens I kan mærke varmen fra brændeovnen. Udover brændeovnen er der også en varmepumpe, som I kan bruge til at holde den dejlige temperatur i sommerhuset.

I sommerhusets køkken er der en opvaskemaskine, så I slipper for at skulle bruge lang tid på opvasken efter aftensmaden. Derudover er der også en vaskemaskine i sommerhuset, som I kan benytte jer af.

Når I trænger til at komme helt ned i gear, kan I sætte jer ind i saunaen, som I finder på badeværelset, og nyde den dejlige ro. På sommerhusets badeværelse er der også gulvvarme. Udover det ene badeværelse finder I også 3 soverum i sommerhuset med 2 dobbeltsenge og en køjeseng med 2 køjer.

Overdækket terrasse med udsigt udover naturgrunden

Sommerhuset er beliggende på en dejlig naturgrund, hvor der er plads til, at børnene kan løbe rundt og lege. Udenfor finder I også en lille, overdækket terrasse, hvor I kan sidde og nyde det dejlige vejr med udsigt udover naturgrunden. Om aften kan I grille noget lækkert mad på sommerhuset grill.

Bo I Nørre Lyngvig med gåafstand til Vesterhavet

Fyrmarken 66 ligger i Nørre Lyngvig, som er et hyggeligt sommerhusområde. Når hunden trænger til frisk luft, kan I gå en tur ned til Vesterhavet, som ligger 900 meter fra sommerhuset. Derudover ligger Lyngvig Fyr ikke langt fra sommerhuset. Her er der mulighed for at se en smuk udsigt udover Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Hvis I har cykler med, kan I cykle ind til Hvide Sande langs en cykelsti. I Hvide Sande kan I blandt andet opleve de mange forskellige fiskerbåde på havnen. Der er også mulighed for at klare dagens indkøb, kigge i butikker eller nyde en dejlig middag på en af de hyggelige restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 3.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...