Charmerende kvalitetssommerhus i Nr. Lyngvig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 53, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5220
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et virkelig dejligt og personligt indrettet sommerhus beliggende tæt ved store fredede arealer ved Nr. Lyngvig Fyr. Huset er omgivet af terrasser, så her kan du altid finde en læfyldt plet, hvor du kan nyde den smukke natur og den friske luft.

Charmerende og velindrettet

Billederne lyver ikke. Dette hus i Nr. Lyngvig er noget helt særligt. Det er hyggeligt og indrettet med sans for de små detaljer. Man kan ikke andet end føle sig velkommen, når man træder indenfor. Huset har 3 gode soveværelser med boksmadrasser, samt stort badeværelse med gulvvarme, boblebad og infrarød sauna. Derudover er der et gæstetoilet med gulvvarme og bruser. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer og står i åben forbindelse med den hyggelige og personligt indrettede stue. Fra stuen er der udgang til delvist overdækket terrasse.

God beliggenhed tæt ved Lyngvig Fyr

Huset er omgivet af flere afskærmede og åbne terrasser og en er delvist overdækket. Hertil hører havemøbler, liggestole og grill. Fra terrasserne er der smuk udsigt til den flotte natur i Nr. Lyngvig og til der nærliggende fyrtårn.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5220

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entsprach voll unseren Vorstellungen. Alles liebevoll eingerichtet. Die Betten waren super.Es ist eine gute Ferienhaussiedlung von wo man zu mehreren Sehenswürdigkeiten kurze Wege hat. Wir haben das Schwimmbad auf dem Campingplatz genutzt. Seh schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute und gemütliche Einrichtung. Schöner Ausblick auf die Dünen trotz Standort in der „zweiten Reihe“.
Man kann zu jeder Tageszeit auf einer der Terrassen in der Sonne sitzen, wenn sie scheint.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut ausgestattet. Es verfügt über mehrerer Terrassen, so dass man immer einen windgeschützten Ort zum Entspannen findet. Durch die schöne Heidelandschaft hindurch gelangt man schnell zum Strand. Selbst für ältere Menschen ist der Strandzugang durch die nicht allzu hohe Düne zu bewältigen. Es war mal wieder ein sehr entspannter und erholsamer Urlaub!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...