Skønt sommerhus i Nr. Lyngvig til 6 personer med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 112, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5414
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
4050 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og yderst velholdte sommerhus til 6 personer ligger i det smukke Nr. Lyngvig. Feriehuset ligger kun få minutters gang fra den hyggelige Lyngvig Havn – perfekt til friske gåture med hunden. Efter en tur i den friske luft kan I med fordel hoppe i sommerhusets spa eller tage en tur i saunaen.

Hyggeligt sommerhus i forskudte plan med spa og sauna

Sommerhuset er hyggeligt indrettet og har den helt rigtige sommerhusstemning. Køkkenet og spisestuen er i forbindelse med hinanden, så der er rig mulighed for socialt samvær. Feriehusets stue er i forskudt plan med udgang til en terrasse og har en smuk udsigt til den vestjyske natur.

Når I har brugt hele dagen i den friske luft, står den på afslapning. Derfor er det nærliggende, at I sætter tid af til feriehusets skønne spa og sauna, hvor I kan komme helt ned i gear. Desuden er sommerhuset indrettet med brændeovn og økonomisk varmepumpe, så I ikke fryser, når vestenvinden er ekstra stærk.

Sommerhus med skøn forhøjet altan med udsigt

Selvom det er ferie, inviterer feriehuset til at stå tidligt op og opleve solopgangen på den forhøjede østvendte terrasse. I løbet af dagen kan I bevæge jer om til feriehusets andre terrasser mod både syd og vest, så I får det meste ud af solens stråler.

Sommerhuset er beliggende på en 1.300 kvadratmeter stor grund, hvor både hunden og børnene har masser af plads til leg og sjov. Når alt krudtet er brændt af, kan hele familien nyde et aftensmåltid fra sommerhusets grill.

Hold ferie i den vestjyske natur tæt på Ringkøbing Fjord

Med ferieadresse på Anker Eskildsens Vej 112 befinder I jer tæt på den autentiske havn i Nr. Lyngvig, hvor I kan nyde Ringkøbing Fjord. Der er heller ikke langt til Vesterhavet, som er i gåafstand fra sommerhuset. Derudover er Nr. Lyngvig Fyr altid et besøg værd. Her vil I opleve den skønneste udsigt over området.

De nærmeste indkøbsmuligheder er at finde i havnebyen Hvide Sande, hvor I ligeledes finder specialbutikker, caféer og restauranter. Derudover kan I køre nordpå til Søndervig, som emmer af feriestemning og godt humør. I Søndervig er der også talrige caféer og restauranter samt indkøbsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5414

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes helles Haus, gut komfortabel eingerichtet.
Tolle ruhige Lage nah am Fjord
Zum Wohlbefinden und erholen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus. Gute Lage zwischen Hivide sande und sondervig. Für Ausflüge mit Kindern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön
Tolles Ferienhaus!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2003 / 2003

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...