Lyst og charmerende sommerhus med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 48, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5415
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Vil I på en hyggelig og afslappende ferie i skønne omgivelser, så er feriehuset på Fyrmarken 48 den rette feriedestination for jer. Det lyse og charmerende sommerhus har en skøn sauna, hvor I kan blive varmet godt igennem og få en god gang afslapning. Feriehuset er beliggende på en stor naturgrund, hvor der er masser af plads til feriens 6 gæster og ene hund – og så ligger det tæt på både hav og fjord. 

Hyggelig og lys indretning – sauna på badeværelse

Sommerhuset på Fyrmarken 48 er indrettet med pæne og komfortable møbler, der sammen med det gode lysindfald skaber en hyggelig atmosfære, som I med det samme vil føle jer godt tilpas i. Opholdsstuen vil være det helt store samlingspunkt for jer på ferien, hvor I kan tilbringe masser af tid sammen med film, spil og god mad. 

På sommerhusets 96 kvadratmeter er der desuden 3 soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 1 med to enkeltsenge. Derudover er der også hele 2 badeværelser, så I risikerer ikke kø om morgenen. På det store af badeværelserne er der desuden adgang til en lækker sauna, hvor I kan blive forkælet med god varme og afslapning.

Stor naturgrund med masser af plads

Sommerhuset er beliggende i en lille lukket lomme i rolige og børnevenlige omgivelser på stor naturgrund nær Lyngvig Fyr. Her har I masser af plads at boltre jer på under ferien, og især børn og hunde vil helt sikkert elske det.

Mens børn og hunde leger i haven, kan de voksne slappe af på sommerhusets to terrasser. Den sydvendte terrasse er delvist overdækket, og den er godt afskærmet for både vind og vejr. Den østvendte terrasse er åben, og her er der god mulighed for at finde en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole.

Efter en god dag i det fri, skal I selvfølgelig også slutte dagen af på samme vis. Derfor står der en grill til jeres rådighed, så I kan bikse en lækker middag sammen, som I kan nyde på terrassen med kolde drikkevarer til. 

Tag en tur til Søndervig og Hvide Sande

Lige mellem Søndervig og Hvide Sande ligger Nr. Lyngvig og sommerhuset på Fyrmarken 48. Dermed har I heller ikke langt til disse byer, som I helt sikkert skal slå et smut forbi på jeres ferie. Her kan I kan både købe ind, finde aftensmad hos forskellige spisesteder til de dage, I ikke selv gider stå for det, og I kan opleve masser af handelsliv. 

Selvfølgelig skal I også en tur til det skønne Vesterhav. Det ligger blot 1,1 kilometer fra sommerhuset, og uanset om I vil en tur i vandet eller ej, så er det bare et sted, der skal opleves, når I er på de kanter.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset G5415

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles für einen schönen erholsamen Urlaub. Auch für 2 Familien geeignet. Wir hatten eine schöne Zeit und es fehlte uns an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und liebevoll eingerichtet. Es war in einem sehr guten Zustand Ein Lob an die Besitzer

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gemütliche Ferienhaus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.245
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...