Dejligt feriehus til 6 personer med sauna

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 147, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5605
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette velholdt og hyggelige feriehus ligger på Fyrmarken ved Nr. Lyngvig Fyr. Huset har en pragtfuld beliggenhed op til det store hedeområde ved fyrret. Huset er lyst og pænt indrettet med gode, komfortable møbler. Et godt og gedigent hus, der danner rammerne om en hyggelige og afslappende ferie.

Dejlig lys og indbydende indretning

Dette sommerhus på Fyrmarken er et godt bud på et dejligt, familievenligt sommerhus, der ligger i det naturskønne område. Indretningen i det 76 m2 store hus er lys og indbydende. Det store vinduesparti, som er placeret på husets ene endegavl giver et utroligt dejligt lysindfald i indretningen, som skaber en varm og indbydende stemning i det store alrum. Alrummet ligger i åben forbindelse til husets køkken, og det er her ferien starter.

Spisepladsen er placeret ved de store vinduer, så I har mulighed for at nyde den dejlige udsigt over en dejlig middag med familien. På kolde og blæsende dage kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen og en kop kaffe i sofaen.

Nyd udelivet hele året rundt

Når solen står højt på himlen og fuglene synger, er det oplagt at trække ud på terrassen, som ligger i forlængelse af alrummet. Terrassen er afskærmet med stakit, så I kan sidde ugerenet og nyde solen og det dejlige landskab.

Sommerhuset ligger på en dejlig plænegrund og har desuden en gynge og sandkasse, som er perfekt til familiens mindste. Huset ligger desuden bare en lille gåtur fra Vesterhavet, en dejlig sandstrand og Nr. Lyngvig Fyr. Sommerhuset ligger dermed i et naturskønt område, som har meget at byde på for hele familien. Hele året rundt. Uanset vind og vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5605

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schöne gepflegte Ferienwohnung. Mit guten Sitzmöglichkeiten in Innen und Außenbereich. Rundum eine gemütliche und moderne Ferienwohnung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes Haus in toller Umgebung. Super Terrasse mit Lounge und gepflegten Gartenmöbel.
Für 6 Personen eher klein, mit 4 Personen perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll neu renoviert und es fehlt an nichts. Die Lage am Ende eines Seitenweges macht das Haus besonders ruhig.
Die Terrassen sind schön angelegt und oft windgeschützt. Der überdachte Bereich ermöglicht ein Wetter geschütztes, längeres Sitzen draußen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 800
Renoveret / Byggeår:2023 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...