Hus med swimmingpool, varmepumpe og god lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 43, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5715
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Godt og velindrettet sommerhus med swimmingpool på 16 m2. Huset ligger på en fin naturgrund i nærheden af det store fredede naturområde ved Nr. Lyngvig Fyr. Huset har en skøn lukket terrasse, praktisk hvis man rejser med småbørn eller har hunden med på ferie. Der er gratis trådløst internet i huset.

Poolhus i Nr. Lyngvig med energibesparende varmepumpe

Dette sommerhus har 6 sovepladser fordelt på 3 soveværelser med dobbeltsenge. Der er 2 badeværelser i sommerhuset, begge med bruseniche og gulvvarme. I det ene badeværelse er der desuden vaskemaskine og tørretumbler. Dette badeværelse er renoveret i 2010. Det andet badeværelse byder på sauna. Køkkenet er placeret centralt i huset og her står bl.a. fryser på 40 L, mikroovn og opvaskemaskine til rådighed. Der blev installeret energiebesparende luft-til-vand varmepumpe til opvarmning af poolen.

Stuen er smagfuldt møbleret og indrettet med en god brændeovn, et fladskærms-TV, en DVD og en radio m/CD-afspiller. Der er endvidere udgang til den vestvendte lukkede terrasse fra stuen. Og på grunden er der opstillet gynger, sandkasse og fodboldmål. I huset er der desuden en energibesparende varmepumpe, som også kan bruges som aircondition på varme dage samt en gratis trådløs internetforbindelse.

Fra opholdsrummet kan man komme op på hemsen, som børnene helt sikkert bliver glade for, når de vil være lidt for sig selv.

Flot udsigt til Nr. Lyngvig Fyr

Fra den gode lukkede terrasse mod vest er der en skøn udsigt til Nr. Lyngvig Fyr. Denne terrasse er særdeles god, hvis der er små børn eller man har hund med. Desuden giver murene dejligt læ for vinden. Der er 2 andre terrasser omkring huset, en mod sydøst og en mod nordøst. På den nordøstvendte terrasse er der indgang til huset og på denne delvist afskærmede terrasse kan du med fordel nyde morgenkaffen. På grunden er der desuden et gyngestativ og en sandkasse til de små feriegæster.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5715

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gut ausgestattetes Ferienhaus. Toller Pool und auch für die Hunde eine schöne geschlossene Terrasse (waren auch sehr erfreut, das auf beiden Terassen des Hauses neue Holzdielen verlegt wurden)

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit allem was man braucht – für Groß und Klein.
Der Pool bietet natürlich zusätzlichen Spass!
Eine schöne große Terasse und ein großer Garten.
Die Spielgeräte draußen sind etwas in die Jahre gekommen, aber der Eigentümer sorgt schon für neue Geräte.
Imsgesamt würde wir das Haus sofort wieder buchen – es hat uns an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus. Top Zustand.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und schon für nächstes Jahr wieder gebucht.
Die Küche ist bestens ausgestattet.
Die Lage des Hauses mit Blick auf den Leuchtturm sehr schön.
Der Pool sehr gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:150 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...