Aktivitetshus med billardbord og udendørs spabad, 2 hunde tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 203, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5869
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Få hundrede meter fra Holmsland Klits vartegn, Lyngvig Fyr, ligger dette lækre aktivitetshus med plads til 8 personer. Det femstjernede feriehus rummer ikke kun et kombineret stue- og aktivitetsrum med billardbord, men også en sauna og et udendørs spabad på terrassen. Op til 2 hunde er tilladt!

Underholdning og wellness – aktivitetsrum med billard, moderne indretning og sauna

Det luksuriøse feriehus i Nr. Lyngvig er opført i 2020 og råder over hele 170 flotte kvadratmeter. Her kan I uden problemer tage hele familien eller venneflokken med på ferie, og også hundene er velkomne i huset. Den moderne indretning i kvalitetsmaterialer rummer alt, hvad feriehjertet begærer, og der er både sørget for underholdning og wellness.

Underholdningen finder I i det kombinerede stue- og aktivitetsrum. Her står billardbordet klar, så I kan udfordre hinanden på kryds og tværs.

Vil I hellere slappe af på ferien, er der også mulighed for det. På det ene af feriehusets 2 badeværelser har I adgang til jeres helt egen sauna, hvor I kan nyde en lille wellness-session, mens de konkurrenceglade i flokken hygger sig med en omgang billard.

Lækker, lukket terrasse med overdækning, udendørs spabad og kort vej til Lyngvig Fyr

Den lækre, vestvendte terrasse har både en overdækket og en åben del. Den er desuden lukket af hele vejen rundt, så I roligt kan lade hundene være ude, uden at I behøver at holde øje med dem.

Der er godt med havemøbler, liggestole og en god grill, så I kan få det bedste ud af de solrige dage på terrassen. Dertil kommer et ekstra highlight, som med garanti vil gøre ferien endnu federe; et udendørs spabad med plads til 4 personer. Mon ikke der bliver tid til en tur eller to i det varme boblebad i løbet af ferien?

Med ferieadresse på Fyrmarken 203 har I mindre end 1 kilometer til Holmsland Klits populære seværdighed, Lyngvig Fyr. Kom helt op i toppen af fyret, der giver jer den mest fantastiske panoramaudsigt over kystlinjen og klitlandskabet, eller gå en tur langs den skønne sandstrand og tank nye kræfter i den salte havluft. Dét er ferie, når det er bedst!

Det siger vores gæster om sommerhuset G5869

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns Ende Februar ein paar Tage Auszeit gewünscht und diese in dem Ferienhaus auch gefunden. Das Ferienhaus ist sowohl von Außen als auch von Innen modern eingerichtet und gebaut. Das Gebiet um das Ferienhaus herum war im Februar aufgrund der Regenmassen leider sehr nass, sodass wir oftmals nur die befestigten Straßen zum Strand nutzen konnten. Die Blicke in die Natur ließen aber erahnen, wie schön und entspannt es hier in trockeneren Zeiten sein kann.
Wir kommen definitiv in eines dieser Häuser wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes modernes Haus auf einem eingewachsenen Grundstück. Ein toller Grundriss mit herrlichem Blick auf den Leuchtturm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus mit guter Raumaufteilung, gerade wenn man mit 2 Familien reist.
Wir haben nichts vermisst!
Sehr gut hat uns gefallen, dass sich der Billardraum direkt an den Wohnraun anschließt, man aber trotzdem die Verbindungstür schließen kann.
Auch das der Billardraum schön groß ist, so dass man wirklich genug Platz hat zum Spielen, hat uns gut gefallen. Das ist nicht immer so.
Dass das Haus etwas weit weg liegt zum nächsten Ort, bezüglich Einkaufen, war uns bewusst. Das ist auch der einzige Grund, weswegen wir dieses Haus/Gebiet nicht wieder buchen würden.
Sonst war alles sehr gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.936
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Apple TV, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...