Sommerhus med swimmingpool og plads til 14 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Kræ Degns Vej 63, Klegod

- Sommerhusnr.: H0196
14 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 11
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Kræ Degnsvej i Klegod finder du dette moderne indrettede sommerhus med dejlig, stor swimmingpool og to store terrasser mod både øst og vest. Huset har plads til hele 14 personer er dermed et perfekt valg til den store familie med mange børn eller til familier, der holder ferie sammen.

Stort åbent køkken og fællesrum – med plads til nærvær og hygge

Sommerhuset er bygget i 2004 og både indvendigt og udvendigt fremstår huset moderne, flot og velholdt. Huset har en flot og moderne indretning, der sammen med loftet, der går til kip, giver en masser af luft og lysindfald til det store åbne køkken og opholdsrum. Her kan familien samles over madlavningen eller hygge i sofagrupperne.

Wellness til de voksne – vandleg til børnene

Wellnessafdelingen rummer udover swimmingpoolen også et dejligt spabad, hvorfra du kan nyde den flotte udsigt over det unikke klitlandskab, som strækker sig så langt øjet rækker. Her er der både mulighed for ro og fred til sjælen for de voksne og timevis af underholdning for børnene i vandet.

Super beliggenhed 50 meter fravandet

Sommerhuset har en dejlig beliggenhed på en skøn naturgrund et stenkast fra Vesterhavets brusende bølger og dejligt, hvidt strandsand. Er du frisk på en morgendukkert, har du kun et par få minutteres gang til vandet. Huset har desuden to flotte terrasser mod øst og vest og med både havemøbler, liggestole og gril.

Det siger vores gæster om sommerhuset H0196

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes und gut ausgestattetes Ferienhaus mit Pool und Whirlpool. Für 8 Personen genug Platz. Die Lage direkt hinter Düne ist fantastisch und lädt zu tollen Sonnenaufgang und -Untergängen ein. Auch mit Hund ein toller Platz für den Urlaub.

DE
D.
sagde , Kummerfeld

Lichtdurchflutetes Ferienhaus mit einer tollen Lage und guter Zimmeraufteilung. Schön fanden wir persönlich die Deckenfenster und Lichtfenster zum Innenraum.
Sehr angenehm waren die Bodenheizungen, die individuell einstellbar sind. Der Pool ist klein aber mit der Gegenstromanlage praktikabel. Schön ist der Standwhirlpool.
Die Austattung hat alle unsere Erwartungen und Wünsche erfüllt. Wir würden wiederkommen, Kinder, Hund, meine Frau und ich haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war rundum schön! Wir haben uns Wohlgefühlt und sehr gerne Zeit im Pool und Whirpool verbracht. Die Aussicht in die Dünen war ein Traum!!

Das einzige, was man anmerken könnte, wäre dass im Bad und Wohnraum an der Decke Staub hing.
Geschirrspüler ist ausgelaufen, aber nach einem Anruf kam der Service schnell und konnte uns helfen!

Die Lage es Hauses hat aber jedes kleine Manko wett gemacht !!

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:200 / 2.008
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...