Sommerhus i Klegod med sauna – kun 300 m fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 55, Klegod

- Sommerhusnr.: H5025
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie tæt på bølgebrus og badeby, så er dette charmerende feriehus på Fladsbjergvej 55 i Søndervig et godt bud. Sommerhuset der ligger på en naturgrund i Klegod kun 300 meter fra stranden, er blandt andet indrettet med sauna og har en skøn lukket terrasse – og både gyngestativ og sandkasse til børnene. Her er plads til 8 personer og hunde er også velkomne! 

Lyst og venligt sommerhus med sauna og brændeovn

Dette 4-stjernede sommerhus på Fladsbjergvej 55 fremstår lyst og åbent og er beklædt med lyse træpaneler, der går op i kip, og som skaber ægte sommerhusstemning. Sommerhuset har 4 soverum, heraf 2 med dobbeltsenge. Det integrerede køkken er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og keramisk kogeplade. I den hyggelige stue kan I nyde udsigten ud over klitlandskabet fra de store vinduespartier, som tillader en masse sol og lys. Her vil I uden tvivl komme til at tilbringe gode feriestunder sammen. 

Sommerhuset har fladskærms-tv med tyske og danske programmer samt trådløst internet. På køligere dage kan både sauna og brændeovn sørge for, at I får varme og afslapning.

Naturgrund med gyngestativ og sandkasse

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund  i lyngbakkerne og har en dejlig solrig træterrasse, som er lukket og delvis overdækket, med en skøn udsigt til klitterne. Her kan I tilbringe mange gode timer med afslapning. På den store naturgrund kan børnene lege i sandkassen eller gyngestativet, mens de voksne nyder udsigten ud over den jyske natur. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag i den lune aftensol.

Klegod – kun 5 minutters gang fra havet

Sommerhuset på Fladsbjergvej 55 i Klegod ligger midt mellem Hvide Sande og Søndervig, og der er kun godt 300 meter til det brusende Vesterhav. Efter en tur i vandet, kan I nyde solen på terrassen. Der er gode cykelstier i området, og beliggenheden er et godt udgangspunkt for udflugter.

I har bl.a. Søndervigs centrum få minutters kørsel fra sommerhuset, og her finder I alt fra dagligvarer, restauranter og diverse butikker til Beach Bowl, der tilbyder flere former for underholdning – både legeland, fitness, bowling og segway.     

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5025

D.
sagde , Danmark

Rent – lyst – god beliggenhedDejligt sted med masser af natur og luft omkring . Tæt på strand og stisystemerSoverum:4
Bolig-/Grundareal:98 / 2.087
Renoveret / Byggeår:2011 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...