Superflot feriehus med flot beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 130, Klegod

- Sommerhusnr.: H5038
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det dejlige ferieområde Klegod finder du ét af vores fine feriehuse med plads til en stor familie på 6 personer eller en gruppe venner, der gerne vil holde ferie sammen. Særligt den dejlig terrasse er værd at nævne, herfra kan du endda se vesterhavet.

Unik beliggenhed tæt på vandet

Husets flotte terrasse er virkelig noget for sig. Herfra har du mulighed for at nyde en unik udsigt over de bølgende klitter, der ligger som en dyne over det ellers flade landskab. Huset er bygget med omtanke. Rundt om hele huset er der skabt små kroge, hvor du kan nyde solens stråler. Du har også mulighed for at sidde under den overdækkede terrasse. Her kan de lange sommeraftener forlænges og nydes i selskab med gode venner eller med hele familien.

Nyd den flotte og moderne indretning

Det 110 m2 store hus er smagfuldt indrettet med fine møbler, masser af komfort og udstyr, så du har de helt rigtige rammer til en god ferie ved Vesterhavet. Huset har alt det, du forventer af et hus til at slappe af. 3 store soverum, 2 badeværelser, spabad og sauna er bare nogle af de mange kvaliteter, der er værd at fremhæve ved huset.

Et område med mange aktiviteter på vand og land

Ferieområdet byder på mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Bare få minutters kørsel fra huset ligger Hvide Sande. Her finder du et stort og bredt udvalg af butikker og restauranter. For de aktive er der også mange forskellige aktiviteter at vælge imellem. Vandet er den bedste legeplads for “børn” i alle aldre. Men du kan også prøve kræfter med windsurfing, wakeboard eller måske er en tur med fiskestangen noget for dig?

Det siger vores gæster om sommerhuset H5038

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt am Ende des Weges, kein direkter Zugang zum Strand, daher : ruhig gelegen.
dieses Haus ist durch seine Fensterfronten sehr hell. Die Einrichtung ist völlig okay, die
Betten lassen einen ruhig schlafen, es sei der Wind hat etwas dagegen, und heult ums Haus.
Kann an der Küste mal passieren.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderschön, liebevoll eingerichtet und verfügt über eine sehr gute Raumaufteilung. Die umlaufende Terrasse ist toll. Die Nähe zum schönen Strand ist perfekt. Das ideale Haus zum Entspannen und ‚sich zu Hause-fühlen‘.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus was unsere Erwartungen voll erfüllt hat. Wir haben uns rundum wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.000
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...