Traditionelt og hyggeligt sommerhus med sauna og spa

2.5
icon
icon
icon

Opstrupsvej 12, Klegod

- Sommerhusnr.: H5045
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt feriehus med førsteklasses, uforstyrret beliggenhed på en stor naturgrund op til et dejligt hedeområde. Her kan I bo 6 personer samt medbringe 2 husdyr. Huset er omgivet af en stor og lukket træterrasse og på plænen udenfor er der masser af plads til boldspil og leg, og de mindste kan lege i både sandkassen og på gyngerne. Feriehuset har også både sauna og spa, hvorfor der er rig mulighed for at trække sig tilbage og forkæle sig selv med en masse afslapning.
Dette hyggelige og traditionelle sommerhus er perfekt til børnefamilier eller andre, der bare gerne vil have fred og ro og som har brug for at trække sig tilbage og væk fra den tavle hverdag.

Ved sommerhuset er det også muligt at oplade sin el-bil ved husets egen ladestation.

Velholdt og lyst sommerhus med charmerende indretning

Den rummelige stue har et godt lysindfald fra glaspartiet mod terrassen og er kombineret med køkkenet. I det lyse køkken kan I samles om madlavningen og lade opvaskemaskinen klare det beskidte service. Stuen er indrettet med gode møbler, trægulv og en dejlig brændeovn. Her kan I samles hele familien med popcorn og dyner i sofaen, i mens I kan se en hyggelig familiefilm og høre brændeovnens knitren i baggrunden. Det er også muligt at opvarme huset med den energibesparende luft til luft varmepumpe.

Huset har 3 gode soverum. 1 af værelserne er indrettet med en dobbeltseng og 2 med to enkeltsenge hver. Huset har et superdejligt stort badeværelse med spa og indgang til en dejlig sauna. Huset har desuden også et lille gæstetoilet, og i huset står en kondicykel også til rådighed. På både det store badeværelse og gæstetoilettet er der også gulvvarme, så dine fødder altid holdes dejlig lune.

Sommerhuset er blandt andet også udstyret med både vaskemaskine, tørretumbler og mikroovn.

Feriehus med stor lukket terrasse beliggende på naturgrund

Udenomsarealerne er helt i top ved dette dejlige sommerhus. Den store lukkede træterrasse gør huset meget velegnet, hvis du har små børn eller din hund med på ferie. Husets beliggenhed er fredelig og her er masser af plads at boltre sig på. Kort sagt et rigtigt godt valg til en perfekt ferie. I kan både benytte jer af de komfortable havemøbler, i mens I lader de mindste lege i sandkassen og på gyngerne. Om aftenen kan I finde grillen frem og tilberede et lækkert måltid herpå.

Fra feriehuset er der blot 950 meter til Vesterhavet, hvor man kan få en masse timer til at gå. Her kan de små lege i sandet, samle sten og muslinger eller flyve med drage. Den kilometerlange sandstrand gør også, at hundene kan boltre sig løs og svømme en tur i havet, og hvis I er friske, kan I også tage en dukkert. Om sommeren er det særligt hyggeligt at medbringe både badehåndklæde og frokosten til stranden, i mens I kan nyde solens stråler og høre det brusende Vesterhav. Fra huset er der 6 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed, hvorfor I hurtigt kan hoppe i bilen og handle ind til dagens strabadser.

Uforstyrret og rolig beliggenhed i smukke Klegod

Søger du fred og ro og et dejligt feriehus, så er dette det helt rigtige. Huset ligger tilbagetrukket på en helt rolig naturgrund og direkte op af store fredede hedearealer i Klegod. Klegod er et dejligt og eftertraktet feriehusområde, som er omringet af de mange klitter, som netop kendetegner Vestjylland. Her kan I gå lange ture langs stierne, som er markeret i hederne. I kan også cykle langs den lange cykelsti som går både hele vejen til Hvide Sande eller Søndervig, hvor I kan få mange timer til at gå og shoppe rundt i de forskellige butikker. Her kan I også nyde en dejlig middag på et af byernes hyggelige restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5045

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Haus man kann sich wohl fühlen
Hunde können laufen, da die Terrasse abgesperrt ist

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr idyllisch und ruhig gelegen. Es ist gut ausgestattet und sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Halle / Saale

Das Ferienhaus ist einfach und zweckgemäß eingerichtet und trotzdem gemütlich. Es sind schon in die Jahre gekommene Möbel. Ich persönlich konnte in den Betten nicht so gut schlafen, waren unbequem. Aber vielleicht lag es auch an meinem Rücken.
Ich habe mich in dem hat’s wohl gefühlt inne die Sauna und der Whirlpool sind einfach genial zum entspannen nach langen Spaziergang mit meinem Hund.
Die Lüftung im großen Bad musste mal kontrolliert werden, da da sehr kalte Luft Irwin strömt , wenn es draußen stürmt.
Großes kaum einsehbares Gelände mit viel Platz zum toben für Kind und Hund
Große Terrasse ist auch schön über zwei Seiten verteilt. Ich persönlich konnte sie in der Jahreszeit nicht nutzen, aber der morgendliche Kaffee wurde immer draußen getrunken.
Ich habe mich 14 Tage wohl gefühlt .
Für zwei Familien sind sie Sitzgelegenheiten etwas klein im Fernseh/ Sofa Bereich . Ich war allein( kurzzeitig zu zweit und uns hat es gereicht.
Ich würde dieses Haus wieder buchen, weil der Preis auch angemessen war!!!
November“ 22

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.004
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...