Charmerende hus med stråtag på en afskærmet grund

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 152, Klegod

- Sommerhusnr.: H5138
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et meget velholdt murstenshus med stråtag, hvor der er masser af charme og hygge – perfekt til en dejlig familieferie. Huset fremstår lyst og indbydende overalt og fra stuen kan du slå dobbeltdørene op til den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan nyde den flotte og naturligt afskærmede grund.

Afslapning og ro i det skønne Klegod

Ønsker man en fredelig og afslappende ferie på Holmsland Klit, så er dette hus i Klegod et godt valg. Der er kun få minutters gang til Vesterhavet og den skønne hvide sandstrand.

Samtidigt er feriehuset placeret på en grund som er godt beskyttet af træer mod vest og mod nord, som både skaber læ og privatliv. Der er gode terrasser både mod syd og mellem hus og udhus.

Dette hus er en god kombination af de gamle flotte huse med stråtag og så godt moderniseret indvendigt.

Ud og nyd naturen – hjem og hygge foran brændeovnen

Hvem vil ikke nyde lange traveture langs havet og så komme hjem i huset og nyde varmen og hyggen fra den knitrende brændeovn. I området er der et godt stisystem for både cyklister og motionister, hvis man ønsker variation på sine gåture.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.807
Renoveret / Byggeår:2010 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...