Sommerhus med ugeneret beliggenhed, udesauna og vildmarksbad

3.5
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 55, Klegod

- Sommerhusnr.: H5148
5 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Opstrupsvej 55 ligger dette hyggelige stråtagshus, omgivet af høje træer og tæt buskads. Her kan I holde ferie med op til 5 personer og 2 hunde på en ugeneret plet i Klegod. Sommerhuset sætter rammerne for en afslappende ferie med brændeovn, gode praktiske faciliteter og ikke mindst et skønt udeområde med flere terrasser, udesauna og vildmarksbad.

Ugeneret beliggenhed i Klegods grønne natur – med flere gode terrasser

Det stråtækte sommerhus er ideelt til jer, der drømmer om en stille og rolig ferie i naturskønne omgivelser. Den mere end 2.000 kvadratmeter store grund er omgivet af høje træer og tæt buskads, som sikrer jer en ugeneret og læfyldt beliggenhed.

Rundt om sommerhuset finder I flere skønne terrasser og hyggekroge, og ligegyldigt hvilket tidspunkt på dagen I rykker udenfor, finder I uden problemer en solrig plet.

Mens I læner jer tilbage i liggestolene med en god bog, kan børnene tage en gyngetur på gyngestativet eller kreere fine sandslotte i sandkassen, og har I hunde med på ferien, vil de elske at tumle på græsplænen.

Vesterhavet ligger kun 900 meter væk og en forfriskende gåtur gennem Klegods klitlandskab bringer jer hele vejen til vandkanten. En gåtur langs stranden med vestenvinden i håret og bølgebrus i baggrunden er en garanti for genopladede batterier.

Tank ny energi i udesaunaen og vildmarksbadet

Det er helt sikkert: Efter en ferie på Opstrupsvej 55 vil I vende hjem med masser af fornyet energi. I det ugenerede udeområde står der nemlig både en udesauna og et vildmarksbad, som tilfører ferien et touch af wellness.

Hyggeligt sommerhus til 5 personer med brændeovn og praktiske faciliteter

Sommerhusets hyggelige indre rummer plads til 5 personer og er ideelt til både den lille familie eller kæresteparret, der trænger til et afbræk fra den trivielle hverdag. Ferieboligens hjerte udgøres af den kombinerede stue- og spiseafdeling, som ligger i åben forlængelse af køkkenet.

Opholdsrummet kommer uden tvivl til at danne ramme om en masse dejlige feriestunder. Rundt om spisebordet kan I planlægge morgendagens udflugter over en god middag, og på den komfortable sofa kan I smide benene opad og nyde feriefreden, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Feriehuset er udstyret med alle praktiske nødvendigheder: Køkken med opvaskemaskine, bryggers med kombineret vaske-/tørremaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse. Alt sammen faciliteter, som er med til at sikre, at I har mest mulig tid til at slappe af og nyde den dyrebare ferietid i fulde drag.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5148

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist hell, freundlich. Hat alles, was man braucht. Das Grundstück ist eingezäunt. Dadurch erholsamer Urlaub mit Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein charmantes Ferienhaus mit einem tollen Naturgrundstück. Komplett eingezäunt und von daher auch eine kleine Oase für die Hunde.
Das Ferienhaus selber lässt keine Wünsche offen. Liebevoll eingerichtet und soweit alles vorhanden was man benötigt. Wir waren schon zum zweiten mal hier und werden bestimmt wieder kommen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fanden es sehr schön das alles weiß gestrichen war und die Schlafzimmer größer als üblich. Allerdings waren die Bäder dafür sehr klein und die Dusche hinter dem Wirtschaftsraum ausgelagert. Die Küche ist leider etwas "auseinandergerissen". Speisen zubereiten klappt zwar wunderbar, allerdings ist man dann an drei Plätzen am Arbeiten.
Es gibt DREI Fernseher; der im Wohnzimmer merkt sich allerdings die Einstellungen nicht. Was sehr nervt, wenn mann jedes mal aufs neue bei jedem Sender die Untertitel ausblenden muss.
Das moderne Induktionskochfeld mit Touchbedienung mochte unsere Finger nicht, daher war die Bedienung sehr nervig. Den Ofen mit unzähligen Einstellmöglichkeiten und getrennten Wärmebereichen haben wir bis zum Ende nicht verstanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.162
Renoveret / Byggeår:2010 / 1986

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Indhegnet Grund, Apple TV, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...