Total renoveret sommerhus med sauna, stort badekar og skønne terrasser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 70, Klegod

- Sommerhusnr.: H5166
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Klegods lyngklædte hede ligger dette sommerhus med plads til 6 personer. Sommerhuset har i 2020 gennemgået en totalrenovering og er lyst og indbydende indrettet med blandt andet brændeovn, varmepumpe og et lækkert wellnessbadeværelse med sauna og badekar. Der er flere skønne, læfyldte terrasser rundt om feriehuset, og kun 650 meter til stranden.

Hold ferie med op til 6 personer i indbydende, totalrenoverede omgivelser

Det sorte træhus på Havklitvej 70 er et super valg til en afslappende ferie ved Vesterhavet med op til 6 personer. Det 101 kvadratmeter store feriehus har i 2020 gennemgået en omfattende renovering og fremstår lyst og indbydende, og indretningen er både moderne og med fokus på komfort.

Sovepladserne fordeler sig på tre gode soveværelser med dobbeltsenge, og 2 badeværelser med gulvvarme sikrer, at der ikke opstår lange køer til brusebadet om morgenen. Sommerhusets hjerte er det åbne køkkenalrum, der indbyder til masser af hyggelige feriestunder i godt selskab, mens ilden i brændeovnen knitrer i baggrunden.

Lækker wellnessafdeling med badekar og sauna

Trænger I til at komme helt ned i gear og tanke ny energi på ferien, kan I søge mod det største af feriehusets badeværelser. Det er nemlig indrettet med sin egen lille wellnessafdeling – med et stort badekar og med adgang til husets sauna, som både kan tilgås fra badeværelset og terrassen. Her kan I virkelig på mest afslappende vis nyde feriefreden, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Sommerhuset er desuden udstyret med en energibesparende varmepumpe, som holder omkostningerne nede og sikrer jer et behageligt indeklima hele året rundt.

Læfyldte terrasser med god udsigt, indgang til sauna og udendørs bruser

Rundt om ferieboligen finder I flere skønne, læfyldte terrasser. Fra alrummet mod syd er der udgang til en stor overdækket og afskærmet terrasse, som gør det muligt for jer at trække frisk luft og nyde omgivelserne i det meste slags vejr. Den omkringliggende hede er altid et betagende syn, og i sensommeren blomstrer lyngen.

Med endnu en afskærmet terrasse på den modsatte side af sommerhuset kan I dagen lang finde en solrig krog, og herfra er der også indgang til saunaen. Efter en wellness-stund i den varme sauna kan I skylle jer under den fine udendørs bruser.

Skøn beliggenhed i Klegod – for enden af en stikvej og 650 meter fra havet

Beliggenheden i Klegod er rigtig skøn. I kommer til at bo for enden af en stikvej, midt i det smukke hedeområde og kun 650 meter fra det brusende Vesterhav, som altid er en mægtig oplevelse. Der er altså ikke langt til den nærmeste strandopgang, og Klegods brede sandstrand indbyder året rundt til lange gåture, og til de helt friske, måske en kølig dukkert – efterfulgt af en tur i saunaen eller badekarret.

I den lille by Søndervig finder I den nærmeste indkøbsmulighed, og derudover byder byen på diverse forretninger, spisesteder og aktiviteter for store som små. Den populære ferieby ligger kun et par kilometer væk, og I kan enten tage bilen eller hoppe på cyklen og tage turen til centrum via de gode cykelstier gennem klitlandskabet.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5166

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer sehr ruhigen Gegend und nicht weit entfernt für verschiedene Ausflüge.
Ob Einkäufe, Arztpraxis oder Ausflüge… alles ist sehr gut zu erreichen.
Dieses Ferienhaus ist modern eingerichtet und sehr gut ausgestattet.
Auch die Isolierung ist klasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und sauberes Haus in ruhiger Lage auf einem natur belassenen Grundstück. Man fühlt sich vom ersten Tag an wohl. Wir waren überrascht, dass die überdachte Terrasse komplett neu mit Holz sehr schön renoviert wurde. Frühaufsteher werden von einem Reh begrüßt, Hasen und Rebhühner kommen auch nah ans Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut gepflegtes strandnahes Ferienhaus mit optimaler Raumaufteilung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 2.001
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Apple TV, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...