Skønt 5-stjernet feriehus med spa og sauna tæt ved havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 80, Klegod

- Sommerhusnr.: H5282
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I drømmer om en luksusferie på den jyske vestkyst, hvor I kan høre det brusende Vesterhav, er dette nyopførte feriehus på Opstrupsvej 80 lige noget for jer! I sommerhuset, der ligger midt i klitlandskabet, kan 6 personer nyde en dejlig ferie fyldt med hygge og afslapning – og som ekstra bonus har feriehuset både spa og sauna, der sørger for wellness-oplevelser på ferien.

Lys og moderne indretning – spa på badeværelse og sauna

Gennem hele sommerhuset vil I møde en lys og moderne indretning, hvor de lyse vægge, loft til kip og det store lysindfald danner rammerne for en hyggelig ferieatmosfære – I vil straks føle jer hjemme i disse dejlige omgivelser. Sovepladserne er fordelt på 3 soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge. Der findes også en alkove som tilbyder en ekstra soveplads – perfekt til en middagslur.

Jeres samlingspunkt på ferien bliver uden tvivl det store og lyse rum, hvor køkken med opvaskemaskine, spisestue og stue er forenet. Sommerhuset har dejligt store vinduer og lysindfald, og det åbne rum gør, at alle kan følge med i madlavningen eller ferieplanlægningen.

Der er 2 badeværelser i feriehuset, så der ikke opstår kø ved morgenrutinen. Fra det ene badeværelse er der direkte adgang til sommerhusets sauna og spa, hvor I rigtigt kan få slappet af og koblet fra. På køligere dage kan I også varme jer foran den hyggelige pejs i spisestuen, mens I sidder med en god bog eller ser en film sammen på fladskærms-tv’et i stuen.

Skønne terrasser og naturgrund

Sommerhuset på Opstrupsvej 80 ligger midt i klitlandskabet, kun 450 meter fra havet, omgivet af dejlige terrasser, hvorfra I kan nyde den jyske natur. Her kan I sidde og nyde det smukke landskab med en god kaffe eller en kølig drink. Desuden er der også en lille bænk i klitterne som tilhører huset, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt ud over fjorden og Vesterhavet. Desuden er der også en udebruser.

Holmsland Klitby

Sommerhuset på Opstrupsvej 80 ligger i det skønne naturområde Holmsland Klit, som er et meget varieret område, der byder på mange aktivitetsmuligheder for alle. Klitterne og Vesterhavet er et must for alle. Det godt udbredte stisystem er meget populært for både motionister og cyklister. Byerne Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing ligger alle som en perler på en snor langs den jyske vestkyst og byder på mange gode oplevelser hver især.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5282

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes, ästhetisches Ferienhaus, in dem wir uns sehr wohlgefühlt haben. Der fast unverbaute Ausblick auf die Dünen ist absolut unschlagbar. Im Haus selbst fehlten einige praktische Funktionalitäten, die wohl der Ästhetik weichen mussten (z. B. Stauraum), alles in allem aber ein tolles Haus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Eins der schönsten Häuser der gesamten Umgebung. Wunderschön am Rand des Ferienhausgebietes gelegen mit ausreichendem Abstand zu Nachbarn. Die Ausstattung ist bis auf die Vorhänge, die die Schlafzimmer nicht verdunkeln, perfekt und sehr hochwertig. Viele Terrassen, die einem immer ein windstilles Eckchen bieten.
Das Haus ist eine absolute Empfehlung und macht einem die Abreise sehr schwer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön in den Dünen gelegen, sehr schöne Einrichtung, seehr bequeme Betten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.977
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (79 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...