4-stjernet energivenligt og økonomisk poolhus

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 35, Klegod

- Sommerhusnr.: H5293
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Går jeres feriedestination mod den jyske Vestkyst, og er I på udkig efter et stort poolhus, hvor I kan invitere hele familien eller vennerne med, så er sommerhuset på Opstrupsvej 35 absolut værd at kigge nærmere på. Sommerhuset ligger kun 1000 meter fra havet og med samme afstand til Ringkøbing Fjord. Feriehuset byder på en dejlig stor naturgrund med gynger og afskærmet terrasse og har foruden pool også både spa og sauna til at fuldende ferieoplevelsen. Også de firbenede er velkomne her!

Energivenligt, økonomisk poolhus med spa og sauna

Sommerhuset har både pool, sauna og spa og er et meget energivenligt hus, hvor der er luft til vand varmepumpe tilkoblet hele huset. Sommerhuset er blevet renoveret i 2021, og der er indlagt termostatstyret vandbåren gulvvarme i hele huset – samt i pool området. I pool området er der desuden genvex-anlæg, hvilket giver et rigtigt fint indeklima. Ligeledes er der energivenlig belysning i hele sommerhuset i form af LED belysning, hvilket gør feriehuset billigt i drift. På køligere dage kan I også bruge brændeovnen som varmekilde eller blot hygge med en god bog i sofaen. Sommerhuset har også indlagt hurtigt fiber bredbånd, og I kan også konkurrere i, hvem der er bedst til bordfodbold.

Sommerhuset på Opstrupsvej 35 fordeler sig på 4 soverum, fordelt på 8 enkeltmandssenge af høj kvalitet og i målene 80 x 200cm. Der er smart TV i 3 af de 4 soverum og alle er med Chromecast og internet. Et ekstra værelse er indrettet med stort TV, Playstation og sækkestole. Der findes en Harman Kardon bluetooth højttaler i køkkenet, hvor I kan afspille musik på. Der er et dejligt åbent køkken i forbindelse med flot stor opholdsstue og med direkte udgang til den afskærmede terrasse, hvor I kan sidde og nyde morgenkaffen eller grille om aftenen.

Et af sommerhusets helt store highlights er den 20m2 store pool med direkte adgang til sauna og spa. Her er der rigtigt lagt op til wellness og luksusfornemmelse på ferien. Her kan de mindste hygge sig i poolen, mens de voksne får ladet batterierne op.

Stor naturgrund med lukket terrasse og gynge

Feriehuset ligger på en godt 2700kvm stor naturgrund hvor der er rig mulighed for at boltre sig. De små kan gynge i gyngestativet, mens de voksne slapper af i havemøblerne eller griller aftensmaden på den store lukket terrasse. 

Klegod – skøn landlig idyl på Vestkysten

Sommerhuset på Opstrupsvej 35 ligger i det idylliske område kaldet Klegod. Her finder I skøn natur og ro og med kort afstand til det brusende Vesterhav. Her vil en stor del af ferien med garanti foregå, uanset om man er til badning, surfing eller drageflyvning. I har heller ikke langt til fiskerbyen Hvide Sande eller den livlige badeby Søndervig, hvor I finder butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5293

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind durch eine kurzfristige Stornierung unseres eigentlich gebuchten Hauses, an dieses tolle Ferienhaus gekommen. Man kann sagen, Glück im Unglück. Wir haben uns hier absolut wohl gefühlt. Das Haus ist sehr gepflegt und wird bereits mit einer Wärmepumpe beheizt. Wer sich gerne im Pool aufhält, ist hier gut aufgehoben. Eine schöne und moderne Einrichtung, so dass man sich als Feriengast einfach nur wohlfühlen kann. Der Pool Service spricht deutsch und war supernett. Wir fühlten uns durch Esmark sehr gut betreut,
und können dieses Haus uneingeschränkt empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren jetzt das dritte Mal in diesem wunderbaren Haus! Das Haus bietet alles, was man für einen entspannten Urlaub benötigt. Hier kann man Urlaub mit der ganzen Familie machen oder auch mit Freunden aber auch als Paar ist es hier perfekt.Die Gegend lädt zu langen und entstanden Spaziergängen ein. Wir waren mit unseren zwei Hunden eine Woche im November dort, und wir kommen bestimmt wieder. Petra und Uli, im November 2023

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir machen schon lange Urlaub in Dänemark,aber dies ist ein Haus,das würde ich immer wieder mieten,es fehlte an nichts,wenn ich zehn Sterne geben könnte würde ich es tun

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 2.696
Renoveret / Byggeår:2021 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (95 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...