Femstjernet luksussommerhus med sauna og spa i første klitrække

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 71, Klegod

- Sommerhusnr.: H5361
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
4350 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Nyd jeres feriedage i dette femstjernede stråtækte sommerhus med direkte udsigt til første klitrække. Faktisk er der kun 200 meter til stranden. Det er dog ikke kun udsigten, der er fantastisk. Feriehuset på Fladsbjergvej 71 i Klegod byder også på skønne faciliteter som spa og sauna samt en lækker syd-vestvendt terrasse, der kalder på solbadning og hyggelige sommerstunder.

Smagfuld moderne indretning møder klassisk sommerhusstemning i Klegod

Det er ikke uden grund, at sommerhuset i Klegod har indkasseret 5 stjerner. Huset med plads til 6 personer er smagfuldt indrettet med moderne klassikere, der uden tvivl vil høste anerkendende blikke hos de fleste. Samtidig er der kælet for de sjove detaljer og det gode håndværk, såsom fritlagte mursten og synlige bjælker i loftet, så man aldrig mister sommerhusstemningen af syne.
 
Lyset strømmer ind ad vinduerne i denne lille perle i Klegod. Det smukke lysindfald er med til at bringe følelsen af Vesterhavet helt ind i stuen, og blikket bliver naturligt draget mod de åbne vidder, man kan nyde synet af gennem vinduerne.
 
Sommerhuset består af tre lyse værelser med hver to sengepladser. To af værelserne er nydeligt indrettet med behagelige kontinentalsenge og skabsplads, mens det tredje indeholder to enkeltsenge. Oplagt til familiens teenagere.

Nyd den enestående beliggenhed i den vestjyske natur

Det er noget nær umuligt ikke at blive bjergtaget af de smukke omgivelser, der udgør området omkring sommerhuset i Klegod. Huset er nemlig placeret midt i de kuperede klitter – kun 150 meter fra vandet – hvorfra man kan nyde den skønne flora og bølgerne brus i baggrunden.
 
På den syd-vestvendte terrasse er der plads til hele familien samt familiens firbenede. Og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt dyr eller børn forvilder sig ud i det fri på egen hånd. Terrassen er nemlig praktisk indhegnet, så både hund og børn forbliver i sikkerhed. Terrassen udgør et naturligt samlingspunkt på de lune sommerdage, hvor den kan anvendes som rekreativt område til grillaftener, solbadning og leg.

Kort afstand til aktiviteter og indkøb i Hvide Sande og Søndervig

Skulle I trænge til et skift i scenariet og i stedet have lyst til at gå på opdagelse i lokalområdet, så er der rig mulighed for det fra beliggenheden i Klegod. Sommerhuset ligger kun cirka 10 minutters bilkørsel fra både Hvide Sande og Søndervig. Her kan I både finde supermarkeder, specialbutikker samt underholdning og aktiviteter for børn og andre barnlige sjæle. 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5361

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön sauber , gepflegt eingerichtet. Es liegt in einer ruhigen Lage geschützt zwischen den Dünen und man kann sich gut entspannen ohne das man beobachtet wird .

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus wie beschrieben, sehr sauber und gemütlich ohne großen Schnickschnack

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem sehr guten Zustand. Es wurde an viele Kleinigkeiten gedacht, wie zum Beispiel:
– direkt am Eingang ein Schuhregal und ein Stuhl zum Schuhe anziehen
– im großen Bad eine zusätzliche Ablagefläche und jede Menge Handtuchhalter
– eine wirklich tolle Sauna mit Fenster nach draußen
– die Möbel sind von guter Qualität
– das Haus ist nicht von allen Seiten einsehbar
Wir werden dieses Haus ganz sicher nochmal buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:109 / 2.425
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...