Hyggeligt feriehus med infrarød sauna og aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 43, Klegod

- Sommerhusnr.: H5366
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus i klassisk stil? Så er feriehuset på Lyngsletten 43 i Klegod bestemt værd at kigge nærmere på. Her er plads til 6 personer og 1 hund. Et af feriehusets store highlights er den infrarøde sauna samt aktivitetsrummet med pool, billard og bordtennis. Her kan I få mange timer til at gå. Samtidig indbyder den mere end 2000 m2 store naturgrund også til både ro og afslapning. Feriehuset på Lyngsletten 43 har trods de 104 m2 rigelig plads til 6 personer og 1 hund. Feriehuset er indrettet med 3 soveværelser og 2 badeværelser, så der ikke opstår kø ved morgenrutinen. Den store stue er i direkte, åben forbindelse med køkkenet, som har både opvaskemaskine og mikroovn.  

Lys indretning og skøn brændeovn

De store vinduespartier sørger for rigeligt med lys i ferieboligen, og der er en dejlig udsigt til den grønne naturgrund. Skulle det blive en smule køligt om aftenen i den danske sommer, kan I tænde op i brændeovnen, der også bidrager til den helt rigtige ferieatmosfære. Alternativt sørger den omkostningsbesparende varmepumpe for et behageligt indeklima.

Infrarød sauna og aktivitetsrum med pool billard og bordtennis

Et af feriehusets store highlights er uden tvivl aktivitetsrummet. Her har I mulighed for at spille en omgang pool, billard eller dart eller blot finde den næste mester i bordtennis. Fra aktivitetsrummet har I direkte adgang til sommerhusets infrarøde sauna, hvor I kan sidde og slappe af og blive varmet god igennem, imens I nyder ferien.

Delvist overdækket terrasse midt i den skønne natur

Lyngsletten 43 ligger dejligt uforstyrret og indbyder i den grad til ro og afslapning. Her midt i klit– og hedelandskabet kan I rigtig nyde den jyske natur og slappe af med en god bog i liggestolen på en solskinsdag. Den store træterrasse er delvist overdækket, så hvis solen er for stærk, kan I altid finde en plads i skyggen på den skønne terrasse.

En shoppingtur gennem Søndervig eller Hvide Sande

Fra jeres ferieadresse kan I hurtigt nå både Søndervig og Hvide Sande, som ligger kun få minutters kørsel i bil derfra. Her kan I få klaret jeres indkøb til de næste par dage eller tage på en shoppingtur blandt de små hyggelige cafeer, butikker og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5366

D.
sagde , Danmark

Alt er bare så godt.Super dejligt hus med skøn naturgrund, hvor der er terrasse rundt, så man kan sætte sig alt efter hvor solen er. Aktivitetsrummet er super til mange timers hygge og fornøjelse. Der er plads til at lave yoga, gymnastik m.m. også.
Huset er indhegnet så vores lille hund også kunne nyde at løbe frit rundt.
Klart et hus, vi vil komme tilbage til.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 2.275
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...