Flot sommerhus i Klegod 450 meter fra Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 13, Klegod

- Sommerhusnr.: H5374
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus på Havklitvej 13 i Klegod ligger 450 meter fra Vesterhavet og er den oplagte destination for folk med hang til smuk natur og lækker badestrand. I det 104m2 store sommerhus er der plads til 6 personer fordelt på 3 værelser. Huset er derfor perfekt til den lille familie eller kæresteparret, der trænger til et hyggeligt afbræk fra hverdagen.

Få fuldt udbytte af solens stråler på en af sommerhusets mange terrasser

Et af de elementer, der for alvor vil springe jer i øjnene, når I besøger sommerhuset på Havklitvej, er de mange forskellige terrasser, der omgiver huset. De skaber en unik mulighed for at følge solens stråler i alle døgnets lyse timer.
 
Terrassen er også opdelt i flere zoner, der hver især taler til et bestemt formål. Slå dig ned i det lækre loungeområde, når du ønsker at slappe af, eller sid under den overdækkede terrasse som også er delvist afskærmet, når du vil værne dig mod vind og vejr. Terrasserne befinder sig i forskellige niveauer og har forskellige kroge, hvilket giver et spændende arkitektonisk udtryk, som du uden tvivl vil få lyst til at udforske.

Charmerende indretning med personligt præg

Sommerhuset i Klegod omfavner sine besøgende med sine hyggelige omgivelser. Og du vil opleve, at huset er fuld af sjove og underfundige detaljer, der gør det personligt. Ligesom terrassen byder ferieboligen også på forskellige niveauer i sin plantegning, der gør det interessant og atypisk. Men bare rolig. Sommerhusstemningen er stadig helt intakt. Den er blot krydret med ekstra detaljer og kreative løsninger, der virkelig gør stedet værd at besøge.
 
Lyset strømmer ind i det store køkkenalrum, ligesom du kan nyde synet af den smukke natur og det kuperede klitterræn på allernærmeste hold. Og blikket bliver utvivlsomt trukket i retning af udsigten.

Sommerhus tæt på Vesterhavet og aktiviteter i Søndervig

Med kun 450 meter til Vesterhavet ligger sommerhuset i Klegod som blommen i et æg. Her er det oplagt at gå ture eller køre mountainbike, ligesom daglige dyp i Vesterhavet næsten burde være obligatorisk på jeres ferie.
 
Ønsker I at krydre jeres ferie med udflugter, ligger feriebyen Søndervig blot nogle minutters kørsel i bil fra sommerhuset. Her kan I besøge lokale restauranter eller boltre jer i aktivitetscentret Beach Bowl, hvor der findes underholdning og aktiviteter for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5374

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches, lichtdurchflutetes Ferienhaus, mit allem Notwendigen ausgestattet. Auch bei schlechtem Wetter zum Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut gelegenes, modernes und hochwertiges Ferienhaus mit sehr guter Ausstattung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr modernes und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus mit einem schönen Blick in die Dünenlandschaft, nur etwa 400 m zum Strand. Herrlich!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 2.078
Renoveret / Byggeår:2009 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...