Hyggeligt feriehus beliggende i Klegods naturskønne omgivelser

2.5
icon
icon
icon

Opstrupsvej 28, Klegod

- Sommerhusnr.: H5379
3 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
5350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I har lyst til en hyggelig ferie i rolige omgivelser, så er dette feriehus beliggende på Opstrupsvej 28 oplagt til jer. Feriehuset har plads til 4 personer, og ligger ikke mere end 900 meter fra den nærmeste strand. På feriehusets delvis overdækkede terrasse kan I nyde solens varme stråler eller på en kølig dag, kan I tænde op i brændeovnen indenfor. 

Feriehus med masser af hygge

Dette feriehus skaber de perfekte rammer for en hyggelig ferie i det vestjyske. I stuen, som er dekoreret med frithængende loftbjælker, og hvor en varm brændeovn er placeret, kan hele familien samles efter en god dag nede på stranden. Her kan I sammen nyde en kop varm kakao på en kølig efterårsdag, og på en varm sommeraften kan I rykke fra stuen ud på terrassen.

På terrassen står der en grill til rådighed, hvor I kan tilberede et godt måltid i den lune aftensol. Derudover kan det gratis fibernet benyttes til at streame en god film eller serie. Feriehuset byder også på praktiske foranstaltninger som opvaskemaskine og vaskemaskine, og badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I kommer ikke til at fryse fødderne om morgenen.     

Fredelig beliggenhed i ugeneret omgivelser og tæt på en bagerbutik

Feriehuset befinder sig i Klegod omringet af fredelige og rolige omgivelser midt i klitterne. Her er det ikke uundgåeligt at rådyr og harer en gang imellem kigger forbi. Samtidig er der rig mulighed for at boltre sig på græsplænen, hvor de rolige fysiske rammer gør, at I kan tage ferien i jeres eget tempo. I Klegod kun 1500 meter fra dette feriehus finder I også en lokal bagerbutik, hvor der i sommerhalvåret altid kan købes friskbagte rundstykker til hele familien.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5379

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Haus mit holzofen. nur ein paar Gehminuten vom Strand entfernt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, topsauberes, ruhiges Ferienhäuschen mit dem Charme der 80er Jahre. Alles da, was es für die Selbstversorgung braucht. Herrlich sonnige kleine Terrasse. Perfektes Häuschen für 2 Personen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus für zwei Personen, wenn man keinen Luxus erwartet/benötigt. Das Sofa könnte allerdings mal erneuert werden.
Auf dem Bänkchen hinter dem Haus kann man am Morgen mit Kaffee den Sonnenaufgang genießen!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 2.000
Renoveret / Byggeår:1997 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...