Skønt feriehus med spa og sauna samt kun 800 m. til havet

3
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 98, Klegod

- Sommerhusnr.: H5406
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
4150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus til 6 personer er det perfekte udgangspunkt for en ferie på vestkysten. Her får I en stor lukket terrasse, hvor klitlandskabet og den friske luft kommer helt tæt på. I kan læne jer tilbage i feriehusets hyggelige spa og sauna, eller blot slappe af foran den gode brændeovn. Hunden er naturligvis også velkommen

Hyggelig indretning med spa og sauna

I dette skønne sommerhus i Klegod vil I blive mødt af en hyggelig og indbydende indretning, som er de perfekte rammer for afslapning og hygge. Feriehusets kombinerede stue, køkken – og spiseafdeling bliver utvivlsomt feriens samlingspunkt, hvor I kan nyde varmen fra brændeovnen over et brætspil eller en kop kaffe.

Når I virkelig skal skrue op for afslapningen, kan I med fordel holde en ”wellness-eftermiddag”, da sommerhuset rummer både et spabad og en sauna. Her kan I nyde ferien i fulde drag samt fraværet af hverdagens stress og jag.

 
Sommerhus med stor lukket terrasse og plads til leg

 
På den 2.200 kvadratmeter store grund har I masser af plads til at boltre jer. Især de yngste gæster vil nyde, at husets grund er udstyret med både sandkasse og en gynge. De er med garanti godt trætte efter en dag i den friske luft med masser af sjov og leg.

 
Imens børnene leger, kan de voksne slappe af på sommerhusets skønne store terrasse. Terrassen strækker sig næsten hele vejen rundt om feriehuset, så I altid har mulighed for at finde en solstråle. Derudover er terrassen delvist overdækket og lukket så I kan sidde i læ uden at være bange for, at hunden løber væk.

 
Nyd ferien i skøn vestjysk natur tæt på Vesterhavethavet

Med adresse på Fladsbjergvej 98 i Klegod holder I ferie midt i den flotte vestjyske natur. I vil opleve både klitter og hedelandskab – Perfekt til en gåtur med hunden. Hvis I trænger til at blive kølet ned, er der kun 800 meter til en svømmetur i Vesterhavet.

Kunne I tænke jer at handle i supermarkeder, er disse at finde i både Søndervig og Hvide Sande. Begge steder finder I også et væld af specialbutikker samt caféer og restauranter.  

Det siger vores gæster om sommerhuset H5406

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattete Ferienwohnung für 6 Personen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus, in welchem Familien hyggelige Stunden verbringen können. Es lädt zum Entspannen ein und beim Lesen auf der Couch kann man schön weit blicken. Auch die abgegrenzte Terrasse ist wunderbar und der Grill ist eine super Gelegenheit für Grillfans.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus. Wir haben es schon zum dritten Mal gebucht und werden es auf jeden Fall noch einmal buchen. Die Betten sind bequem. Der Whirlpool ist fantastisch und die Küche mit allem ausgestattet was man für den Alltag braucht

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:106 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...