Feriehus på fredelig naturgrund. Hund tilladt

3
icon
icon
icon

Opstrupsvej 71A, Klegod

- Sommerhusnr.: H5572
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et feriehus på en fredelig naturgrund i Klegod. Det er velegnet til den mindre familie, som måske også har en hund med på ferie. Fra stue og terrasse er der en smuk udsigt mod det fredede hedeareal. Området er naturskønt og roligt, og det indbyder til lange og hyggelige gåture.

Et feriehus på en fredelig naturgrund ud til åbent landskab

Sætter du pris på at bo i et feriehus i et roligt område og med udsigt ud med det fredede hedeareal mod syd, så er dette feriehus i Klegod det rette valg.

Feriehuset er ideelt til et ægtepar med en hund, der nyder enkeltheden i feriehuset, de rengøringsvenlige overflader og den hyggelige indretning.

Både køkken og badeværelse er af nyere dato og fremstår moderne.

Et skønt område til gå- og cykelture med hund

Det tager kun ca. 10 minutter at gå en tur til Vesterhavet. Og mellem Hvide Sande og Søndervig finder du et godt stisystem, som er velegnet til både gå- eller cykelture.

Ellers er udflugter i området populære – og for lystfiskere er slusen i Hvide Sande et hit, mens Kabelbanen er attraktivt for vandhunde. Og så er områdets butikker og restauranter altid et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5572

DE
D.
sagde , Reiskirchen

Kleines gemütliches und gut eingerichtetes Häuschen in sehr guter Lage. Gut geeignet für einen erholsamen Aufenthalt für zwei Erwachsene und max. zwei Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit allen notwendigen Einrichtungen. Trotz der Lage am Hauptweg sehr ruhig. Durch Sichtschutz und die gute Ausrichtung der Terrasse bekommt man aber von anderen Menschen kaum etwas mit – sehr schön!

DE
D.
sagde , Templin

Das Ferienhaus ist gut und mit Geschmack eingerichtet und ausgestattet. Man kann sich darin gut erholen und auch bei schlechtem Wetter fühlt man sich wohl in dem Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:60 / 2.238
Renoveret / Byggeår:2008 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...