Fint sommerhus med sauna, spabad og poolbord

5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 127, Klegod

- Sommerhusnr.: H5725
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus til den næste familieferie, der byder på lidt ud over det sædvanlige? Dette sommerhus på Havklitvej 127 rummer plads til 8 personer og er et super valg til en skønt ferie i den vestjyske natur. Den moderne indretning omfatter både sauna og spabad samt gode praktiske faciliteter, og det skønne Vesterhav ligger kun 450 meter væk.

Stort, moderne sommerhus med sauna, spabad & poolbord

Det flotte sommerhus i Klegod rummer med sine 137 m2 god plads til 8 personer. Indretningen er moderne og stilfuld og byder på alt, hvad I har brug for, for at holde en afslappende ferie.

Husets hjerte er det åbne køkkenalrum, som er slået sammen med stuen. Her kan I samle hele familien til en skøn feriemiddag eller en hyggelig filmaften på sofaen. TV’et i stuen er til streaming, så her kan I streame lige, hvad I har lyst til. Brændeovnen sørger for, at I kan holde varmen hele året rundt, og tilfører en hyggelig ferieatmosfære med sine knitrende flammer. Derudover er der også mulighed for hygge i multirummet, hvor poolbordet blandt andet sørger for mange timers underholdning.

De 2 badeværelser er begge udstyret med gulvvarme, og i det største venter jer en ekstra wellnessoplevelse. Her er der både sauna og et stort spabad med plads til 2 personer, hvor både børnene kan få lov til at plaske rundt, og de voksne kan slappe af langt væk fra den travle hverdag.

Dejlig terrasse med overdækning og kort vej til havet

Udenfor finder I en god terrasse med flere mulige siddekroge og en overdækket del. Der er sørget for både havemøbler, liggestole og grill til de varme sommerdage, og til de yngste feriegæster er der lavet en sandkasse og et gyngestativ.

Huset har en dejlig beliggenhed i Klegod – kun 450 meter fra den brede sandstrand, som er et oplagt udflugtsmål året rundt og indbyder til lange gåture langs vandet. Og så er der ikke mindst mulighed for at opleve de smukkeste solnedgange helt tæt på.

Feriebyen Søndervig befinder sig kun fem minutters kørsel fra huset, og her er der blandt andet mulighed for at shoppe, spise god mad, bowle, spille tennis eller minigolf og køre på segways. Her finder I helt sikkert aktiviteter for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5725

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns von Anfang an sehr wohlgefühlt. Die Regentage konnten wir super am Billard-Tisch verbringen und danach in der Sauna entspannen.
Es fehlt einem an nichts. Es ist alles vorhanden, was man für einen schönen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr modernes und schön eingerichtetes Ferienhaus in ruhiger Lage . Der vorhandene Billardtisch und der Tischfußball lassen kleine Familienduelle zu.

Alles in allem hat uns in dem Haus nix gefehlt . Das Sofa ist leider nicht ganz zentral zum Fernseher , aber tagsüber waren wir eh nur draußen und hatten das kleine "Problem" nur abends . Badezimmer und Schlafzimmer sind gemütlich eingerichtet .

Ein tolles Haus .

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, sehr gute Ausstattung – empfehlenswert!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 1.738
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (96 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...