Dejligt feriehus til 7 personer med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 32, Klegod

- Sommerhusnr.: H5795
7 pers.
Antal personer
740 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter jeres næste sommerhus med sauna og spa til hele familien eller alle vennerne? Så tag et nærmere kig på dette velholdte feriehus på Havklitvej 32 i Klegod.

Sauna, spabad og 2 badeværelser med gulvvarme

Det dejlige feriehus ligger på en 2000 m2 stor sommerhusgrund og råder over 2 badeværelser med gulvvarme og 4 soveværelser.

På det store badeværelse står der både et spabad og en sauna til rådighed. Efter en skøn dag udendørs i den friske vesterhavsluft kan I læne jer tilbage og nyde det varme vand i spabadet. I saunaen kan I få musklerne varmet helt igennem og lade tankerne vandre langt væk fra hverdagen.

Store vinduespartier – imødekommende indretning med brændeovn

De store vinduespartier lukker en masse lys ind i huset. Især i det hyggelige køkkenalrum vil alle føle, at I næsten bor midt i den smukke vestjyske natur. Det er lige før, man ikke behøver et fjernsyn – man kan sidde og nyde udsigten til marehalmen, som står og nikker i vinden.

Stemningen bliver helt fuldendt, når brændeovnen tændes: Det knitrende brænde og skæret fra flammerne spreder hygge i hele huset og gør selv regnvejrsdage på sofaen til noget specielt.

Flere terrasser og carport til bil og cykler

Rundt om sommerhuset ligger der flere forskellige Terrasser. I finder helt sikkert et sted med læ at sætte havestolen og en solrig plads at solbade på. Her er også god plads til at spise udendørs.

De af jer, som elsker grillmiddage, kan hente frisk fisk i Hvide Sande eller en god steak fra købmanden i Houvig og kreere lækre retter på grillen. De lokale varer er helt sikkert værd at prøve og tage med i madlavningen. Hvis I selv fanger fisk, kan I klargøre dem på fiskerensepladsen bag huset.

Jeres bil og medbragte cykler kan sættes i læ for vind og vejr i carporten. Så er cyklens sadel ikke våd, hvis I tager på en dejlig cykeludflugt efter en regnbyge.

Kun en kort gåtur fra feriehuset ligger stranden og Vesterhavet. Jeres hunde vil helt sikkert elske at komme på tur hertil og dufte det dejlige saltvand, imens I nyder udsigten til klitterne og havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5795

D.
sagde , Danmark

Dejlig sommerhus med en god brændeovn og varmepumpe.
Hyggelig og rart sted.

D.
sagde , Aalborg

Det var et fantastisk dejligt sommerhus
Det levede op til vores forventningerSommerhuset levede op til vores forventninger
Dejligt med 3 terrasser

D.
sagde , Danmark

Huset er rigtigt fint.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:106 / 2.000
Renoveret / Byggeår:1998 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...